Speltips Storvreta IBK v IK Sirius IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2015-11-26 19:00
Land: Sverige
Liga: SSL
Odds: 2,08
Speltips: IK Sirius IBK Ö3,5 Mål
Spela på Speltips Storvreta IBK v IK Sirius IBK
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på IK Sirius IBK Ö3,5 Mål
SUPERDERBY skriker många. Toppen mot botten är i mina ögon inget SUPERDERBY. Men derby it is.

Det lär bli fullsatt i Fyrishov och oavsett tabelläge så kommer det givetvis bli rallarbandy. Detta möte är det största derbyt i Superligan och jag tror Sirius har chanser att komma upp i banan och lösa ett par mål. Satt faktiskt och sneglade på oddset 7,00 eftersom dessa derbyn brukar bli oerhört jämna. På 5 derbyn senaste säsongerna har båda lagen två segrar var och et kryss.

Sirius ligger som bekant näst sist i tabellen på en delad plats med Granlo. Riktigt uselt för Sirius som var i slutspel förra året med i stort sett samma lag. Målskyttet har inte riktigt klickat trots spets som Billy Nilsson, Peter Berlin, Johan Eriksson och Dan Johansson. Mot Karlstad senast vann man skotten med otroliga 31-13(!) men lyckades ändå förlora med 5-7. Det fick målvakten Petter Nilsson höra av sin coach så gav årets sågning i pressen. Målskyttet? Kan det förbättras? Svar ja. Man gjorde trots allt 8 mål mot svenska mästarna Falun.

Sirius har under tisdagen gjort klart med ett riktigt bra nyförvärv, nämligen Bobby Edberg. En skicklig forward som kommer bli oerhört nyttig för Sirius. Offensiven förbättras.

Sirius har klarat denna mållina 4/4 gånger senaste två säsongerna. Sirius snittar 4,1 mål/match denna säsong. Så, det var statistiken för er som gillar sådan information.

Storvreta ligger på en tredjeplats men blandar och ger också. Står på två raka vinster mot Gävle och AIK. Inte så imponerande men ändå två ”stabila” vinster. Dessförinnan hade man två raka förluster mot Helsingborg och Dalen. Självklart har Storvreta bäst tyngd av dessa två och Klintsten i målet har varit ruskigt bra. Inga skador att rapportera.

Storvreta och Sirius spelar sina matcher i Fyrishov så båda lagen har hemmamatch som bortamatch. Svårt att sia om att Sirius ska vinna denna match men jag tror absolut man hör större chans än 50% att lösa 4 må så vi spelar 3 enheter på Sirius Över 3,5 mål till 2,08.
Spela på Storvreta IBK v IK Sirius IBK hos Unibet
IB. - 24 November 2015 - 17:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Trollkarlen - 2015-11-24 20:18

Unibet verkar ha tagit bort antal mål för bortalaget. Jag har provat Sirius @7. Derby är derby.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: