Speltips Portland-Chicago

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-11-25 04:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Speltips: Chi -3.0
Spela pÄ Speltips Portland-Chicago
HÀmta din bonus pÄ 1500 Kr hÀr
Spela pÄ Chi -3.0
I dag spelar jag Chicago Bulls -3.0 i bortamatchen mot Portland Trail Blazers till oddset 1.91 pÄ Betsafe.

Chicago Bulls har öppnat sÀsongen bra. De har vunnit Ätta matcher och förlorat fyra. De spelade senast i fredags dÄ de stod upp helt okej borta mot ligans överlÀgset bÀsta lag Golden State Warriors. Nu har de fÄtt vila lördag, söndag och mÄndag - de kommer alltsÄ att ha energi sÄ det rÀcker hÀr. Det Àr ett stort plus hÀr!

Ett annat plus Àr att Chicago Bulls fÄr tillbaka Derrick Rose som missade matchen mot Golden State i fredags. Portland har en bra backcourt sÄ det betyder oerhört mycket för Chicago att fÄ tillbaka Rose hÀr.

Portland har inte fÄtt vila lika mycket som Chicago inför nattens match. De spelade i fredags, precis som Chicago, men Àven i söndags. De har alltsÄ bara en dags vila, medan Chicago har tre.

Portland har öppnat den hÀr sÀsongen med sex segrar och nio förluster. KvalitetsmÀssigt Àr de nÄgon nivÄ under Chicago, utan tvekan.

Portland Àr alltsÄ ett lag frÄn West, medan Chicago spelar i East. West Àr den starkare conferencen, men faktum Àr att just Portland har haft svÄrt mot lagen frÄn East. Portland har inte tÀckt linan i nÄgon av sina sex senaste matcher mot lagen frÄn East.

Chicago kommer visserligen frÄn en förlust, men formen Àr faktiskt god. De hade fyra raka segrar innan de reste till den extremt tuffa bortamatchen mot Golden State, dÀr de alltsÄ gjorde en helt okej match. Det hÀr blir ett bra lÀge för Chicago att studsa tillbaka och knipa en ny seger.

Chicago Àr ett mer fÀrdigt lag. De har ett försvarsspel som jag tror kommer ge Portland problem hÀr. Chicago gör ofta ett riktigt bra jobb under korgarna och tar mÄnga returer.

Jag förvÀntar mig att Jimmy Butler kan spela en avgörande roll hÀr. Portland har inget bra medel mot Butler. Det kÀnns inte givet hur de ska spela mot honom i försvar.

Spelar alltsÄ: Chicago -3.0 till oddset 1.91 pÄ Betsafe.
Units: 3/5.
Spela pÄ Portland-Chicago hos Betsafe
NBA - 24 November 2015 - 19:52
Kommentarer
För att kommentera mÄste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts lÀsare! 100% upp till 1500 kronor!

NĂ€sta speltips: