Matchstart 21.15!

I skuggan av CL väljer jag att fokusera på en match i gruppspelet om uppflyttning i Colombia.

Leones
Är i en sits där man redan åkt ut från gruppen då man har ingen chans att komma upp till första platsen som dagens motståndare innehar och har en nedåtgående form där man förlorat flertalet matcher i rad.
Den förlust som jag vill lägga lite extra fokus på är den mot Fortaleza med 0-3 som motståndarna Pereira krossade hemma med 4-0 för tre nätter sedan.
Man har inget att spela för direkt utom hedern så jag räknar med att man ställer över några spelare och ger dem med lite speltid under gångna säsongen chansen men även några ynglingar förmodligen, oavsett det så ska mycket till för att de ska kunna rubba Pereira med dessa förutsättningar.

Pereira
Leder denna gruppen med 9 poäng på 4 matcher kontra Leones noll poäng på lika många matcher och med en horribel målskillnad på 1-9.
Pereira kommer till denna match med vind i ryggen där man senast enkelt avfärdade grupptvåan Fortaleza med 4-0 som man tipsade om då.

Redan avfärdade Leones kommer nog att bara försöka spela av matchen medan Pereira måste vinna då endast en från gruppen går vidare till ett slutspel och med tanke på detta samt den förmodade matchbilden där bortalaget har bollen i sin ägodel och luckrar upp det uppgivna hemmalaget så ser jag inget annat än en seger som blir en klar sådan när domaren blåser av för fulltid.

Jag tror detta blir en så kallad ensidig historia som sagt där laget Pereira går av planen som segrare och gör det med bravur. Utan vidare kommentarer så synar jag:

Pereira @2.00!
Pereira -1.5 @3.55
Över 2.5 @2.07!

Försöker också på att tippa rätt resultat:
0-3 @17.00

EDITERAD 2015-11-25 16.55:36

This is the stats tab
This is the post tip