Speltips: Manchester-PSV

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-25 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 2.35
Tips: 1 -1.5
Gårdagen bjöd på en hel del storsegrar för favoriterna på hemmaplan. Något jag tror kommer vara fallet även i kväll. Det brukar ju vara så i mästerskaps näst sista omgångar då favoriterna kan rycka och säkra avancemang för att sitta tillbaka och vila spelare i sista omgången.

United mot PSV och första mötet mellan lagen tidigare höstas rekade jag BLGM och jag var övertygad om att PSV skulle kunna störa United ordentligt. Sagt och gjort då Holländarna vann med 2-1. Då var det var som en följd av flera parametrar som hemmaplan, premiär, comebacker och grus i det engelska maskineriet. Samtliga av de parametrarna som jag då ansåg talade för holländarnas fördel skulle jag anse vara borta nu.

PSV har fått stryk i båda sina bortamatcher, mot CSK med 3-2 och mot Wolfsburg med 2-0. Man har alltså släppt in fem mål i de två enklaste uppgifterna borta från Eindhoven så jag ser inte hur man skulle kunna freda sitt mål på ett lämpligare sätt ikväll.

United är fortfarande obesegrade på hemmaplan under året. 11 matcher, tre oavgjorda och resten segrar. Dessutom är den absolut vanligaste utgången när LVG och hans United spelar hemma hittills under säsongen att motståndarna gör exakt NOLL mål.

United säkrar avancemang vid seger och så stabil som defensiven sett ut under hösten ger jag inte PSV speciellt goda möjligheter till att få med sig något härifrån. Med en del spelare i offensiven som visar gryende form både nationellt och internationellt skulle jag tippa på ett relativt tidigt ledningsmål efter en tempostark inledning. Sedan kontroll och falla tillbaka innan matchen avgörs efter paus.

2-0 eller 3-0 känns rimligt va?

HCP -1.5 ger riktigt bra betalt, bland annat 2.35 hos Unibet.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Manchester-PSV
Spela på Speltips Manchester-PSV
RalleArvid - 25 November 2015 - 08:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming