Champions League rullar vidare denna onsdag och idag finns det god anledning till att köpa några extra godisbitar till det där goda kvällskaffet framför TV:n.

Kungen är hemma, cirkeln ska slutas och staden välkomnar med ett upplyst Z på Turning Torso.
Zlatans och hans stjärnspäckade Paris Saint-Germain FC besöker Malmö stad och Swedbank Stadion.

Lite om matchens förutsättningar? Jo, Åge Hareide ryktas vara klar för Danmarks landslag och kvällens match blir troligtvis hans sista för Malmö FF. Hemmalaget behöver ta poäng för att ha chans på tredjeplatsen samtidigt som PSG behöver vinna för att fortsatt chans på förstaplatsen.

Med allt vad matchen innebär så har jag mycket svårt att se Malmö göra underverk hemma på Swedbank Stadion återigen. Visst har laget gjort otroligt triumfer i turneringen men de har också blivit totalt utspelade, både i bortamatcherna mot PSG och Shakhtar samt hemma mot Real Madrid. Fransmännen vet att förstaplatsen kan bli avgörande för att nå ändå fram i turneringen och den chansen vill man inte riskera att missa.

PSG bör sätta en enorm press på hemmalaget för att kontrollera matchen och lämna med tre poäng. I Malmös hemmamatcher mot Real Madrid och Shakhtar har försvaret testats. Mot Shakhtar gjorde de det riktigt bra, mot Real Madrid blev det svårare då det blev betydligt mer tekniskt och Snabbare spel. I båda matcher förlorade Malmö hörnkampen med 1-7 och 4-10. Tror vi får se något liknande idag.

Läget i lagen:

Malmö saknar Kári Arnason (avstängd).

PSG har David Luiz avstängd. Missar gör också Ezequiel Lavezzi, Javier Pastore, Serge Aurier and Marco Verratti.

SPEL: Jag spelar PSG -1.5 hörnor till 1.80 hos bet365 , med 2/5 units.

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip