Tjena!

Har verkligen hittat ett spel STORT spelvärde då jag tycker oddset är ett helt sinnessjukt högt och klasskillnaden mellan lagen är otroligt stor!

@2.00 på att Real Madrid slår Shakhtar Donetsk ikväll är väldigt troligt! Visst har Real Madrid två raka torskar mot Sevilla (3-2) innan uppehållet och som nog inte många missade (0-4) mot Barcelona i lördags. Men jag tror man kommer tillbaka starkare än innan ikväll då dom nog är otroligt revansch sugna ikväll efter stor torsken mot ärkesrivalen Barcelona i lördags som sagt. Tränaren Rafael Benitez är i otroligt stort behov av en vinst här efter två raka torskar så en vinst ikväll är ett måste för laget!

Shakhtar Donetsk har ett jätteläge att ta hem 3:e platsen i gruppen och en direkt plats i Europa League så man är inte jätte pressade direkt att få med sig nåt i denna matchen. Dom saknar dessutom Olexandr Kucher och Darijo Srna i backlinjen pga avstängningar. Extremt tuffa besked! Real saknar Marcelo och Sergio Ramos, men truppen är bred och de kan ersättas.

Real Madrid vann med 4-0 i det omvända mötet utan att behöva arbeta speciellt hårt det var brutal klasskillnaden då. Hemmamatchen mot Paris Saint-Germain för Shakhtar Donetsk förlorades med hela 0-3.

Truppen för Real Madrid:

Målvakter: Keylor Navas, Casilla and Rubén Yáà±ez.
Försvarare: Varane, Pepe, Nacho, Carvajal and Danilo.
Mittfältare: Kroos, James, Bale, Casemiro, Kovacic, Modric, Cheryshev and Isco.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez and Jesé.

Trolig start elva för Real Madrid:

Navas
Carvajal - Pepe - Varane - Nacho
Modric - Casemiro - Kroos
James - Ronaldo - Bale

Rygga på egen risk!

This is the stats tab
This is the post tip