Speltips Augsburg - Athletic Bilbao

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-26 19:00
Land:
Liga: Europa League
Odds: 1.75
Speltips: Över 2.5
Spela på Speltips Augsburg - Athletic Bilbao
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 2.5
Augsburg ligger näst sist i ligan. Men slog bottenkonkurrenten Stuttgart övertygande med hela 4-0 på bortaplan. Hade en tuff inledning på säsongen men har endast 2 förluster på de 7 senaste. Varav 17 mål har man producerat. Det tycker jag indikerar på att saker och ting börjar falla på plats, iallafall offensivt. För det var just det man hade problem med i början, målskyttet. Har inga nya skador/avstängningar va jag kan hitta.

Bortalaget Bilbao kommer in med strålande form till den här matchen, om man bortser från den senaste plumpen i Granada. Blev en överraskande 2-0-förlust där. Men ska sägas att det bara var ett lag på banan där. Hemmalaget hade 1 avslut på mål som gick in, det andra var ett självmål. Så man får en ganska klar bild av hur det såg ut där. Hade innan 5 raka vinster med 15 gjorda mål. Har ett avbräck i defensiva mittfältaren Beà±at som inte är med i truppen, oklart varför. Är annars given där som sittande fältare. Ett minus för bortalaget, helt klart.

Mycket som talar för en målrik tillställning det här. Tvåan mot ettan i gruppen, men det är en jämn grupp så kan bli kostsamt med ett poängtapp här. Augsburg måste nog helst vinna det här för att vara i pole position för avancemang.
Athletic lyckades inte lirka upp ett mycket defensivt Granada senast. Mycket mer passande matchbild den här gången, ett Augsburg som helst måste vinna och som har gått många målrika drabbningar nu på slutet. Kan inte tänka mig att de parkerar en buss hemma. Blev 3-1 när lagen drabbades samman i Baskien tidigare i höstas. Finns 6 st som delar på skytteligaledningen (4 mål) och 2 av de finns på plan ikväll. Bobadilla i Augsburg och Aduriz hos spanjorerna. Och det skadar ju direkt inte..

Båda lagen har gått över 2.5-linan i 3 av 4 gruppspelsmatcher.

Över 2.5 mål @1.75
Spela på Augsburg - Athletic Bilbao hos Unibet
J.Dizzle - 26 November 2015 - 14:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: