Speltips: Philadelphia Eagles vs Detroit Lions

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-11-26 18:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,92
Tips: Lions -2,5
Thanksgiving i USA och självfallet spelas det amerikansk fotboll hela dagen; från eftermiddag till kväll. Observera att starttiden för denna match är 18.30 svensk tid! Första matchen ut är Detroit Lions (3-7) som hemma på Ford Field tar emot enigmatiska Philadelphia Eagles (4-6). Med garanti en underhållande tillställning från två lag som verkligen underpresterat i år.

I Detroit klev ägaren in i bilden efter en otroligt dålig inledning och plockade bort general manager och hans närmaste för att få till en "nystart". HC Caldwell bytte offensiv koordinator och helt plötsligt börjar det mesta se helt OK ut för att vara Detroit Lions. Nu har laget två raka segrar och det ser lovande ut IGEN.

Vad har Lions gjort som "gjort skillnad"? Jo, deras defense har sett helt annorlunda ut och det har skapat förutsättningar för den offensiva linan att spela enkel boll och därmed gett förutsättningar till färre turnovers. Det är egentligen den stora skillnaden. QB Stafford har tagit mindre risker (killen har en enorm arm) och spelat mer safe. I afton möter Lions ett Eagles som är ett lag som spelar "snabbt anfallspel i bra tempo", vilket gör att Lions defense OM de spelar väl får lite mer vila mellan varven. Laget är också i stort sett skadefritt.

I Philadelphia har HC Chip Kelly-effekten från preseason verkligen fallerat. OK; de har fyra segrar och har god chans att nå slutspel i och med att de spelar i NFC East som håller sådär-klass i år. Jag är genuint besviken på Eagles, då de haft förutsättningar både på defense och offense att skapa resultat, men det har hackat. QB Sam Bradford som var en stor värvning före säsongen började är skadad och spelar inte i afton. In kommer Mark Sanchez som iofs passar in i Kelly's snabba spel; korta pass, lite spring, korta pass, lite spring. Sanchez är dock extremt turnover-benägen och i sin förra match kastade killen tre (!) interceptions. Det håller inte. MEN om Sanchez, som Lions Stafford, spelar enklare; ja, då lär detta bli en jämn match.

Jag kommer spela Lions -2,5 till oddset 1,92 hos Unibet. Två underpresterande lag, där Lions har sett vassare ut på slutet och har fördel av hemmaplan.


Storylines:

1. Turnovers - det lag som håller i bollen bäst och inte ger bort den kommer vara vinnaren. Bägge lagen har under säsongen varit extremt benägna med att ge motståndaren fördel av turnovers. Jag bedömer Stafford som mer trygg i nuläget än Sanchez.

2. Detroit har varit väldigt svaga i sitt springspel. Väldigt svaga. Nu kommer Detroit Lions att ge sin QB Matt Stafford en chans att styra denna "buss" hela dagen. Stafford har ett enormt facit just spelandes på Thanksgiving. Han har tre raka 300 yards-prestationer, 1 161 yards med sju touchdowns och "bara" två interceptions. Statistik i världsklass!

3. Lions kommer ha fullt manskap vad gäller wide receivers, vilket innebär att Calvin Johnson och Golden Tate kommer få dra ett stort lass, vilket de är vana vid.

4. Det gäller för Lions att snabbt undkomma ett normalt bra defense som Eagles i grunden har. Detta är en key matchup. OM Eagles låser Lions i defense; ja, då kan Eagles vinna, men som det såg ut mot Tampa Bay senast. Huvva!

5. Av det jag sett i Lions två senaste matcher gällande defense gör att jag kommer gå på dem i denna match. De har stoppat Packers och Raiders springspel fullständigt. OM inte Eagles får igång sitt springspel; ja, då måste Sanchez KASTA bollen oftare och ta större risker.

6. Slutligen; lagens fräschör. Detroit Lions är i stort sett helt skadefria emedan Eagles fortsatt har stora bekymmer med skador på sin trupp. Sådant fäller ofta avgörande i slutet av säsong.

Jag spelar Detroit Lions -2,5 till oddset 1,92 hos Unibet.se. OBS! Matchen börjar redan 18.30 svensk tid.

/RoloMartins
  Philadelphia Eagles vs Detroit Lions
Spela på Speltips Philadelphia Eagles vs Detroit Lions
RoloMartins - 26 November 2015 - 16:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
17:30  Djurgårdens IF - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
3.35
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming