Speltips

Speltips Carolina Panthers vs Dallas Cowboys

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-26 22:30 Spela här

Speltips Carolina Panthers vs Dallas Cowboys
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Panthers +1
2015-11-26 22:30 Carolina Panthers vs Dallas Cowboys Panthers +1 1,90 RoloMartins

Thanksgiving och match 2 i USA. Och vilken match! Obesegrade Carolina Panthers (10-0) borta mot Dallas Cowboys (3-7). Normalt skall Panthers vara favoriter, MEN då Cowboys ordinarie QB Tony Romo är tillbaka visar oddssättarna att de "gillar" Cowboys matchup mot Panthers. Jag köper inte det. Panthers har imponerat.

Jag är mycket väl medveten om att Romo som skipper för Dallas är en ruggig förbättring. Han är en av de bättre i ligan när han är fräsch och betänk att Dallas började starkt med 2-0 innan Romo och Bryant blev skadade. NU är bägge tillbaka sedan i helgen och då vann Dallas direkt. Klart att det finns en Tony Romo-effekt, MEN...Carolina Panthers ÄR bra. 10 raka segrar bekräftar det. Vi vet att spelidén från Dallas kommer bli Romo som kastar ofta och då kommer matchen i matchen att avgöras mellan Cowboys receivers kontra Panthers secondary. HÄR vet jag att Carolina Panthers secondary är helgrym. Josh Norman är den som imponerat mest i Panthers i år utöver Cam Newton. Norman kommer få ta sig an Dez Bryant och jag längtar efter att få sen den fajten.

Nej; då Dallas är favorit i matchen, vilket jag anser vara fel kommer jag spela Carolina Panthers +1 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Orsak till varför följer nedan:

1. Josh Norman, cornerback i Panthers har varit enorm i år. Han har plockat ner den ena storstjärnan efter den andra och på vilket sätt han gjort det. In complete domination! NU möter han Dez Bryant; kanske den bästa OCH det kommer tagga Norman ännu mer. Den här fajten vinner Norman!

2. Springspelet tillhör Panthers. Laget har sprungit för mer än 100 yards i +20 matcher om vi inkluderar förra säsongen. I ligan 2015 är Panthers på plats fyra med i snitt på 140 yards per match. Starka papper!

3. QB Cam Newton och TE Greg Olsen. Som Benny och Björn i ABBA. Som Filip och Fredrik. Ni greppar. Det har varit en strålande säsong för dessa två herrar vad gäller "connection pass and pass catch".

4. Comeback i afton för Panthers stora spelare; defensive end Charles Johnson. Gissa om den killen är sugen på att ta sitt ansvar och leverera?! Oavsett; ett riktigt vasst tillskott för Panthers försvar.

5. Cam Newton. Vilken säsong. Alldeles enastående! Han har verkligen blivit mer passningssäker och tar kloka beslut mest hela tiden. Jag ser fram emot Newtons pass mot Dallas secondary (som är skadedrabbad).

Jag tycker det är fel att ett lag som är 10-0 och har imponerat å det väldigaste hela året INTE är favoriter, men tackar självfallet för detta och spelar Panthers +1,0 till oddset 1,90 hos bet365 .com. Denna match är den bästa av de tre som spelas idag och missa ej denna!

/RoloMartins

RoloMartins - 26 November, 2015, 17:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!