Speltips

Speltips Chicago Bears vs Green Bay Packers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-27 02:30 Spela här

Speltips Chicago Bears vs Green Bay Packers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2,00 Speltips: Packers -8
2015-11-27 02:30 Chicago Bears vs Green Bay Packers Packers -8 2,00 RoloMartins

Den tredje och sista matchen under Thanksgiving och det här bara vinner Green Bay Packers (7-3). Av två anledningar. Green Bay är ett bättre lag och spelade äntligen fläckfritt senast med ett väl fungerande springspel som komplement till ligans vassaste QB Rodgers. Det andra är att det är Brett Favre's "banner ceremony" på Lambeau Field i afton. Aaron Rodgers kommer aldrig låta Bears (4-6) knäppa Packers på näsan då. Här hyllas kanske deras bästa spelare genom alla tider och då skall även resultatet gå Packers väg. Rodgers kan väl inte "packa" ihop sitt spel då!?

Jag väljer att spela Green Bay Packers -8,0 till dubbla pengen hos bet365 .com

Storylines att beakta:

1. Vi har redan nämnt Brett Favre's "banner evening". Jag gör det igen för att tydligt markera - i afton förlorar inte Packers. Hemmaplan, hyllningar av gamla quarterbacks, form och Aaron Rodgers. Vinst!

2. Chicago Bears har skadebekymmer och då framförallt på safety-fronten. Det är inte nyttigt när man spelar mot Aaron Rodgers. Han kommer gå all-in på den möjligheten.

3. Eddie Lacy visade äntligen vad han kan senast. Springspelet tog äntligen fart. Ett måste för att få flera dimensioner in i Packers spelidé. Den balansen kommer skapa bekymmer för Chicago Bears.

När krutröken lagt sig kommer Green Bay Packers att stå som slutsegrare i afton. Jag väljer att spela Packers -8 till dubbla pengen hos bet365 .com. Håll utkik på Aaron Rodgers i afton. Han kommer vara briljant, då han är de stora matchernas spelare. En hyllning till samtliga QB's i Green Bay Packers historia OCH Favrés banner ceremony kommer väcka rejält liv i Rodgers.

/RoloMartins

RoloMartins - 26 November, 2015, 17:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!