Speltips

Speltips Singel spel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-27 02:00 Spela här

Speltips Singel spel
Land: Sydamerika Liga: Sydamerika
Odds: Valfri Speltips: Valfri
2015-11-27 02:00 Singel spel Valfri Valfri Zodiac

Några spel inför natten med korta analyser.


00:45 (Copa Sudamericana)
Atl. Huracan - River Plate

Returmöte i semifinalen av Copa Sudamericana där Huracan vann senaste mötet med 0-1 vilket ger fina förutsättningar för deras del att ta sig vidare till final. Jag tror att man kommer låta det vanligtvis spelskickligare River Plate att hålla boll och försöka luckra upp försvaret och det passar Huracan som kommer gå för kontringar mestadels men även fasta situationer som man är duktiga på.
Jag ser ett fint spelvärde i det spel som jag valt och chanserna är goda till att det går in om Huracan kan reda ut den storm som River Plate kommer att försöka ställa till med.

Atl. Huracan 1X @1.80

-

01:00 (Bolivia)
Real Potosi - Bolivar

Ligamatch mellan ett bottenlag och ett topplag i den Bolivianska ligan.
Real Potosi som har spelat under allas förväntningar har äntligen fått till det i en rad matcher på hemmaplan som man är urstarka på vanligtvis och känslan är att dem kan fälla favoriten Bolivar inatt.
Hemmalaget skall inte tillhöra bottenträsket utan snarare mitten av tabellen och man måste börja ta fler poäng på bortaplan men det kommer nog lossna snart där också. Det kommer bli tufft utan tvekan för deras del inatt men jag kan inte låta bli att inte spela på detta då oddset är mer än bra på dubbelchansen.
Man lyckades att vinna mot nuvarande ettan Sport Boys för någon omgång sedan med uddamålet och innerligt hoppas jag man gör det nu också mot nuvarande tvåan.

Real Potosi 1X @2.20

-

01:45 (Colombia - Uppflyttningsgrupp)

Bucaramanga - Popayan

Bucaramanga är storfavoriter och det med all rätt. Man kom överlägset etta i vanliga seriesystemet, elva poäng före tvåan om man ska vara exakt medan då Popayan kom knappt åtta vilket ledde till att man kvalificerade sig till denna uppflyttningskamp som sista lag.
71 poäng kontra 47, så mycket skiljde det lagen åt då.

Hemmalaget befinner sig etta i denna gruppen och förväntas ta sig vidare tämligen enkelt. Inatt ställs man mot det sist placerade laget som man haft det lätt mot under säsongen utom en oturlig förlust på bortaplan och historiskt har man fyra vinster i rad inbördes där man varit hemmalag.
Popayan som på bortaplan har förlorat en drös med matcher i rad ska inte ha något att säga till Bucaramanga som har siktet ställt på Play off.

Spel mot ett mål är att vänta och lyckas man få hål på Popayan tidigt då blir det att åka av.
Jag förväntar mig en så kallad ensidig historia där en överkörning är att vänta.
Utan vidare kommenterar synar jag:

Bucaramanga - 1.5 @2.25
Bucaramanga -2.5 @3.90 liras även med en lite mindre insats.

Lycka till vid eventuella spel i dessa matcher.

EDITERAD 2015-11-26 22.24:09

Zodiac - 26 November, 2015, 22:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!