Speltips Goffin - Edmund

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-11-27 15:00
Land: Belgien
Liga: Davis Cup
Odds: 1,84
Speltips: Goffin -6,5
Spela på Speltips Goffin - Edmund
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Goffin -6,5
Det är inte för inte som Belgien valt att spela den här matchserien på grus - det är Goffins bästa underlag och Murrays sämsta. Så enkelt är det.

Men först ska Goffin ta ledningen och det tror jag att han gör rätt kontrollerat. Alla vet förutsättningarna inför den första dagen, Goffin kommer att slå Edmund och Murray kommer att slå Bemelmans. Frågan är ju bara hur saftigt?

Edmund anslöt sist till spelartruppen. Han har nämligen varit på grusäventyr i Sydamerika och hans viktigaste uppgift här är inte att störa Goffin - det är att spela hem titeln i en ev. femte och avgörande rubber mot Steve Darcis.

Hade Kyle kunnat vila så hade han nog helst gjort det. Men nu har inte britterna en särskilt bred trupp, så han får helt enkelt kliva ut här och agera slagpåse.

För, även om Kyle har jättefina grusresultat senaste månaderna så är det en sak att möta Zeballos i en Challenger och en helt annat att möta Goffin i en Davis Cup-final. Det går liksom inte att jämföra. Goffin är på en så mycket högre nivå och jag tror inte att han tappar set i den här matchen, dessutom tror jag att Kyle eventuellt kan spara lite krafter inför en ev. avgörande match.

Hemmaplan dessutom för Goffin, kanske spelar mindre roll, men oavsett så är den här banan anpassad efter honom så han lär ju kunna behärska den.

Goffin -6,5 games till 1,84 spelas hos Unibet
Spela på Goffin - Edmund hos Unibet
Poldan - 26 November 2015 - 22:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sorkfan - 2015-11-27 16:32

Knappt sjukt! Så jävla nice:)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: