Speltips: Toulouse - Nice

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-28 20:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Odds: 2.75
Tips: Nice över 1.5
Svettpärlorna var icke närvarande under fredagskvällen, ett överspel klart innan kvarten spelad är man inte alltför bortskämd med. Stannar kvar i Frankrike under lördagen för ett nytt överspel.
Var tvungen att gnugga ögonen ett par gånger innan jag såg att det var det oddset som var utsatt, och det tänkte jag gå in lite närmare på nu här nedan.

Är ett par lag som överraskar i varje liga i början på en säsong och risk för att bli överskattade. Den framgångssagan tar förr eller senare slut, oftast innan vi summerar säsongen nästkommande vår. Nice är ett lag som har överraskat, svar ja. Men överskattat? Inte enligt mig. Man har visat att man menar allvar, och har ett bättre och mer rutinerat material än övriga "överraskningar". Har därmed bättre förutsättningar för att stanna där uppe och fajtas, inte för en ligatitel kanske, men en europa-plats känns inte som en omöjlighet. Är jämnt bakom PSG i toppen.
Parkerar just nu på en fjärdeplats med 30 baljor framåt på 14 spelade, bara luftslottet som har gjort fler (33). Bara att lyfta på truckerkepsen.
Tror som sagt att Nice fixar minst två här. Man har dock "bara" klivit över den linan i hälften av matcherna, men då ska man veta att man klarat det med råge, och det är inte mot några superettan-gäng:

Bordeaux H 6-1, Rennes B 4-1, St. Etienne B 4-1, och för att nu senast trycka dit Lyon hemma med 3-0, för att nämna några. Kan dessutom tillägga att man har presterat bättre borta än hemma, där man ligger på en andraplats i bortatabellen och nätat fler än PSG. Har inga nya avbräck inför den här bataljen

Dagens hemmalag Toulouse har det inte fullt lika roligt som gästerna. Är just nu på nästsista plats. Kommer från två tuffa matcher borta mot PSG (5-0) och Guingamp (2-0). Den i Paris är inget att säga om. Men mot Guingamp skapade man chanser utan att förvalta dem, skärpan fanns inte där. Man var klart med i den matchen och då ska man komma ihåg att Guingamp är ett bra hemmalag som sällan förlorar där. Men oturen slutar inte där för Toulouse, fick också sin mittback Kana-Biyik utvisad och missar dagens match. Får ändå anses som en viktig spelare då han är den enda i backlinjen som har startat samtliga matcher. Avbräck!

Man har dock "bara" släppt in minst 2 mål i 8 av 14 matcher, varav 2 av 7 hemma. Låter kanske inte så farligt tycker ni. Men kan säga att man inte har vunnit sen premiären, har inte hållit nollan en enda gång, och har släppt in flest mål (28).

Toulouse har 5 poäng upp till säker mark och måste börja plocka lite poäng, helst treor. Tror hemmapubliken kräver ett lag som vågar idag, och om det nu blir så så kan det bli en riktigt trevlig matchbild för den neutrala. För jag har ingen som helst tvekan på hur Nice kommer uppträda..

För att sammanfatta det hela så tror jag på en del mål här, och med förutsättningarna klara så tror jag chanserna är stora. Blev 3-2 till Nice i bägge mötena förra säsongen, skadar ju inte att statistiken är med oss också.
Över 2.5 i matchen ligger på halvtrötta 1.98, då är Nice över 1.5 klart mer intressant och roligare. Hade gissat mellan 2.20-2.30 här. 2.75 är helt klart taget!

Nice över 1.5 mål @2.75 3/5 units

Trevlig helg!

  Toulouse - Nice
Spela på Speltips Toulouse - Nice
J.Dizzle - 28 November 2015 - 01:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
18:15  Assar - Shibaev
Bordtennis - World cup - Assar
1.83
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
21:00  West Ham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
1.85
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming