Speltips Liverpool vs Swansea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-29 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.90
Speltips: Ö2,5 mål
Spela på Speltips Liverpool vs Swansea
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Ö2,5 mål
Över 2,5 baljor mellan Liverpool och Swansea liras.

Tabellen:

10. Liverpool 13 5 5 3 17:15 20
14. Swansea 13 3 5 5 14:18 14

Statistiken:
Liverpool har 6/13 ö2,5
Swansea har 7/13 ö2,5.

Inbördes har 5 av de 6 senaste gått över 2,5 mål.

Men det här är inte något statistikspel. Jag tror den här matchen går över för att jag verkligen gillar det jag sett av Liverpool i de senaste matcherna. Offensiven har varit bra och en sån som Firmino har varit magisk. Att det inte blev fler än de 2 baljor det blev mot Bordeaux i veckan var märkligt. Kunde gjort fler mål även mot Man City förra helgen också.

Nu saknas dessutom Lucas Leiva och Sakho. Leiva är i min mening rätt så underskattad - tycker han är en rätt skicklig defensiv mittfältare. Sakho tycker jag är Pools bäste och jämnaste mittback. Så för mig är det ett par defensiva avbräck. Nu saknas även (som vanligt tyvärr) Sturridge. Coutinho har det varit vissa frågatecken kring, men han väntas kunna spela.


Tänkbart lag:

Mignolet,
Clyne, Lovren, Skrtl, Moreno
Can, Allen, Milner
Coutinho, Firmino, Lallana


Swansea har det kämpigt. Jag trodde man skulle besegra Bournemouth förra helgen, men i stället hamnade man i ett tidigt 2-0-underläge. Blev till slut 2-2 - vilket innebär att man vunnit en av de senaste tio matcherna. Det tidigare relativt stabila försvaret har nu släppt in mål i 8 raka matcher. Jonjo Shelvey avstängd.

Tänkbart lag:

Fabianski,
Naughton, Fernandez, Williams, Taylor
Cork, Sung
Ayew, Sigurdsson, Montero
Gomiz

Även om Gomiz har slutat göra mål så så är det där en helt okej offensiv tycker jag. Mot ett Liverpool som har ett par defensiva avbräck borde man kunna göra minst ett mål.

Liverpool spelade EL i torsdags, men det var hemmamatch, så man har åtminstone sluppit resandet. Så jag väntar mig att deras fina offensiva spel fortsätter. Klopp har något bra på gång här. Hemma går man naturligtvis för seger och kommer sätta högsta fart från början. Även om Swansea ligger risigt till i tabellen tror jag inte man kommer ändra sitt spel särskilt mycket - är ju ett spelande lag som vill hålla boll en del. Tror det passar Liverpool rätt bra - omställningarna offensivt var sylvassa mot Man City.

3-1?

@nokkan21


Spela på Liverpool vs Swansea hos Nordicbet
Polsater - 29 November 2015 - 12:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: