Speltips

Speltips Washington Redskins vs New York Giants

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-29 19:00 Spela här

Speltips Washington Redskins vs New York Giants
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,95 Speltips: Giants -2,5
2015-11-29 19:00 Washington Redskins vs New York Giants Giants -2,5 1,95 RoloMartins

Äntligen! Det är HC Tom Coughlin's garanterade uttryck för sitt New York Giants (5-5) inför lagets match borta mot Washington Redskins (4-6). "Äntligen" är New York Giants fräscha och skadefria (den offensiva linan har dock ett par "questionable" till dagens match och det vet vi först före uppvärmningen om de spelar eller inte).

Laget har fått tillbaka sin stora stjärna J P-Paul som är en av ligans främste pass rusher, sin förste cornerback Prince Amukara och en återkommande Hakeem Nicks som wide receiver. Addera sedan till den mixen kanske ligans mest spännande offensiva vapen i wide receiver Odell Beckham JR och en quarterback som vet hur en slipsten skall dras när det gäller att vinna Super Bowl - Eli Manning. New York Giants kan vara säsongens "avslutare" inför ett eventuellt kommande playoff.

NFC East handlade mest om Dallas Cowboys och Philadelphia Eagles inför årets start. Nu när vi är inne i vecka 12 kan vi konstatera att New York Giants leder divisionen med 1,5 matcher och har sin starka sida kvar. Vi kan nu avföra Dallas Cowboys som en "contender" pga att QB Romo som spelat fyra matcher totalt i år är färdigspelad pga skada IGEN. När det handlar om Philadelphia Eagles vet jag varken in eller ut. Alla förutsättningarna fanns där, men laget är inte homogent och jag har svårt att se dem nå slutspel även om chansen finns.

Sedan har vi då Washington Redskins som varken överraskat eller misslyckats. Känns som de levererat vad som förväntats. De är i "rebuild mode" och har en GM i Scot McCloughan som jag har stark tilltro till, men som sagt; han behöver max 2 år till för att ha organiserat om Redskins till en contender. Redskins MÅSTE vinna denna match för att inte bli avpolletterade, men frågan är om det räcker? Jag tror inte det.

Jag kommer spela Giants -2,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com.

Storylines och orsak till spelet ovan:

1. Eli Manning som vanligt i huvudrollen. Idag möter han ett Redskins som inte har en direkt vass pass rusher, vilket gör att Manning lär få tid i sin passing pocket om den offensiva linan (flera frågetecken enligt sista rapporten vid lunch svensk tid). OM inte Redskins når Manning; ja, då kommer Redskins secondary få jobba hårt mot Giants wide receivers. Den matchen vinner Giants.

2. Jason Pierre-Paul kommer med garanti att leverera mot Redskins. Borta efter svår handskada och nu spelat ett par matcher, vilket gör att toppformen bör vara på plats nu och då kommer Washingtons QB Cousins få veta och känna att han lever. Paul är kanske ligans bästa på sin position när han är pigg och kry.

3. Washington Redskins har haft stora bekymmer med sitt springspel, vilket gör att Giants är medvetna om att Cousins kommer kasta i stort sett hela dagen. Det blir lättare att läsa deras playbook.

4. Odell Beckham JR och Hakeem Nicks kommer få många bollar av Manning. Beckham JR är oerhört svår att bevaka och det luktar stora, stora bekymmer för Redskins secondary.

New York Giants sitter i säker ledning av NFC East även efter denna match.

Mitt spel blir Giants -2,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com

/RoloMartins

RoloMartins - 29 November, 2015, 12:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Redskins - 2015-11-29 15:17:46

Tycker du vilseleder dina följare genom att säga att vi (Redskins) har stora bekymmer i springspelet. Skillnaden på hur vi spelar på borta kontra hemma är enorm och är man insatt i NFL så är man medveten om detta.
Bara så dina följare får en chans att faktiskt se våra stats på hemmaplan innan de väljer sitt pick så har jag sammanställt Morris + Jones under årets hemmamatcher.

WAS - Dolphins
Att: 31 Yards: 149
YPC: 4.8
WAS - Rams
Att: 37 Yards: 182
YPC: 4.9
WAS - Eagles
Att: 23 Yards: 115
YPC: 5
WAS - Buccaneers
Att: 12 Yards: 44
YPC: 3.7
WAS - Saints
Att: 26 Yards: 148
YPC: 5.7

Snitt per carry totalt: 4.94. (Ganska bra enligt min mening)
Bara mot Buccaneers vi rankat under 4.8 YPC och den matchen var låg vi under rejält och var tvungen att kasta hela andra halvlek.

Sanningen är ju att det är Giants som har haft enormt stora problem med sitt springspel så det punkten känns väldigt missvisande.

Spelar typ aldrig på mitt eget lag men känner mig rätt säker på att denna match då jag känner mig otroligt trygg med vårt hemmaspel. Den enda oroligheten är, som du nämner, OBJ mot vår secondary. (Sen varför du nämner Nicks som inte ens lärt sig spelboken än vet jag ej, men du kanske har någon inside info som lutar åt att de kommer kasta mycket mot honom)

PS: Cousins har en comp-% på över 75% och 10/2 TD/INT hemma så kanske inte gör så mycket om vi kastar en del :)