Speltips

Speltips Seattle Seahawks vs Pittsburgh Steelers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-29 22:30 Spela här

Speltips Seattle Seahawks vs Pittsburgh Steelers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Seahawks -3,5
2015-11-29 22:30 Seattle Seahawks vs Pittsburgh Steelers Seahawks -3,5 1,90 RoloMartins

Hela helgens mest intressanta match att ta del av. I alla fall i mina ögon. Två lag som alltid spelar bra även om det gått lite troll i bollen för bägge i år. Jag hade i alla fall förväntat mig mer av Seattle Seahawks. Steelers har haft bekymmer med skador och har ett jätteavbräck i att superstjärnan RB LeVeon Bell är ute för säsongen, men i dagens match är även Seahawks äss i springspelet Marshawn Lynch även han borta. Det gör spelidén runt matchen mer svåranalyserad.

Jag kommer spela Seahawks -3,5 hos bet365 .com för att jag tycker deras defense har fallit på plats igen.

Storylines och analys av varför jag spelar Seattle Seahawks:

1. Pittsburgh offensiv vs Seattle's "front four". Bennett, Rubin, Avril och Mebane är Seahawks svar. De är ruggigt dynamiska när de är i synk och av det senaste jag sett av och med Seattle är "front four" verkligen på tårna för dagen. Alla lag är medvetna om Seahawks unika "edge pressure". Den här duellen vinner Seahawks.

2. Hemmaplan. Steelers reser över hela landet för att ta sig till Seattle. Här möter man "12th man" dvs Seattles hemmapublik som är milt sagt hysterisk. Det är inte lätt att spela här.

3. Seattle's RB Thomas Rawls imponerade mot 49'ers även om det var mot ett blekt motstånd. Hans attityd i springspelet viskar om kommande stordåd. Rawls kommer få mycket att stå i idag, men som han såg ut senast. Pass på, Seahawks!

4. QB Wilson måste se till att mixen i spelboken hålls igång. Wilson är en mobil quarterback. Han har också en stark arm, vilket gör honom svårstoppad. Han känns dock en aning sämre i år och behöver upp en nivå för att ta Seattle långt i årets slutspel.

Mitt spel blir Seattle -3,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com och det bygger jag på att Seahawks har en fruktad front four som kommer sätta griller i huvudet på Steelers QB Roethlisberger, samt att springspelet via Rawls kommer skapa oreda för Steelers defense.

/RoloMartins

RoloMartins - 29 November, 2015, 12:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!