Speltips

Speltips New England Patriots vs Denver Broncos

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-29 02:00 Spela här

Speltips New England Patriots vs Denver Broncos
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,86 Speltips: Patriots -2,0
2015-11-29 02:00 New England Patriots vs Denver Broncos Patriots -2,0 1,86 RoloMartins

Den här matchen har man väntat på hela säsongen; allt för att se två av de största QB's i NFL's historia - Manning vs Brady. Dessvärre är Manning skadad och Broncos kör med Brock Osweiler som QB. MEN nonetheless; en oerhört spännande match. New England Patriots (10-0) tappar toppspelare efter varje vecka nuförtiden och den eminente, kanske ligans bästa, Tom Brady får det tuffare och tuffare att finna någon att passa till. Nu luktar det som att även Amendola inte spelar och då handlar Patriots offense om Gronkowski och LaFell. Vi har i och för sig sagt så varje vecka, men likväl finner mr Brady någon att passa till och se till att sitt lag vinner. Det är imponerande. Mycket imponerande.

Denver Broncos (8-2) har också spelat väldigt bra under en lång tid och då framförallt deras defense som är ligans absolut bästa i nuläget. De kommer sätta press på Brady och få honom att känna sig otrygg i sin passing pocket. Broncos chans att vinna är att få sitt springspel att fungera tillfredsställande och addera sedan fläckfri fotboll dvs utan turnovers. DÅ kan Broncos skrälla, men jag tänker inte gå emot Patriots förrän de förlorar och hittills har de hela tiden funnit vägar att vinna och det är ett tecken på ett klasslag.

Storylines:

1. Patriots kommer ha följande laguppställning i sin offensiv; Gronkowski, LaFell, rookie Chris Harper och Keshawn Martin. De har alltså sina två bästa WR's ute, men lika förbenat lyckas Brady finna sina gubbar och skapa seger efter seger. "Gronk" kommer få ta ett större ansvar, LaFell likaså. Hittills har Patriots lyckats lösa sina bekymmer och jag har feeling för att de även gör det i afton.

2. Tom Brady behöver och kommer steppa upp i afton. Han älskar den här typen av matcher och är lite som Michael Jordan var i Chicago Bulls - "alltid bäst när det gäller". Springspelet kommer få färre försök i afton och Gronkowski kommer få se mer av bollen. Garanterat!

3. Bill Belichick och Josh McDaniels - head coach och offensive coordinator för Pats har hela veckan snickrat på hur de skall spela och deras största bekymmer handlar om att stå emot Broncos defense som är ligans bästa. De har med garanti jobbat benhårt med spelboken med vetskap om HUR de skall ta sig an Broncos borta. Jag är övertygad om att de sneglat på Brady-Gronkowski i större harmoni, men som sagt; ALLA offensiva vapen måste delta och spela sitt yttersta.

4. Jag är nyfiken på Stephen Gostkowski (kicker) som matchhjälte. Han har sparkat 24 gånger och satt 23 av dessa, vilket är extremt vasst OCH i den här troligen jämna matchen kommer Gostkowski kanske vara tungan på vågen.

Summa summarum: en fantastisk match att se fram emot. Det blir jämnt och Broncos kan mycket väl vinna denna fajt, MEN med tanke på att Patriots ALLTID finner en väg ut ur svåra situationer kan jag inte gå emot dem. De besitter tronen med 10 raka segrar och i min värld finner Tom Brady återigen lösningen. Jag kan tänka mig att det blir ett field goal som avgör.

Mitt spel blir Patriots -2,0 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

/RoloMartins

RoloMartins - 29 November, 2015, 18:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!