Speltips

Speltips Kalloni - PAOK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-30 18:30 Spela här

Speltips Kalloni - PAOK
Land: Grekland Liga: Greece super League
Odds: 1.80 Speltips: PAOK Ö1.5
2015-11-30 18:30 Kalloni - PAOK PAOK Ö1.5 1.80 Zodiac

Ett möte mellan två lag som är i stort sett behov av poäng i varsin riktning, en nagelbitare är att vänta i detta lite ovissa mötet på förhand.

Kalloni befinner sig näst sist och kämpar med näbbar och klor för att ta sig över nedflyttningsstrecket även om det finns många matcher kvar så får man det ytterst svårt att klättra i tabellen främst för att man saknar kvalité i laget i båda riktningar.
Man har en rätt så tunn trupp med andra ord. Formen är allt annat än bra där man förlorat/kryssat i sju matcher på raken vilket är oroväckande för Theodoridis Thalis och hans manskap som har sikte på ett nytt kontrakt.

PAOK då som blandar och ger trots flera namnkunniga värvningar såsom före detta Malmö spelaren Robin Olsen samt Dimitar Berbatov och den fakta att man redan har en bra trupp med flertalet landslagsspelare så har tränaren Igor Tudor med sin 3-4-3 taktik svårt att få ut resultaten av dem men när väl tåget börjar accelerera så får dem flesta lagen i Grekiska ligan se upp.
På senaste tiden har man inte fått det att stämma och nu måste man verkligen börja få skutan att vända för att ha en chans för Europa-spel kommande säsong.
Möjligheterna till vinst idag finns där och man ska i vanliga fall vinna sådana här matcher med tanke på den skillnad på plan som kommer synas rent spelmässigt och frågan man ställer sig är hur ska Kallonis försvar överlag stoppa Berbatov, Robert Mak & Athanasiadis som alla har en näsa för mål.
En spännande match är att vänta i vilket fall som helst.

Matchbilden då är nog att PAOK tar över kommandot rätt så tidigt med tanke på att man har bollsäkrare och bättre fotbollsspelare inom laget och Kalloni får inrikta sig på försvar-kontringar, inget häpnadsväckande men gör PAOK det allt så viktiga första målet då blir det match av detta.

Lagen har möts på Kallonis hemmaplan två gånger genom åren i ligaspelet och då har PAOK vunnit båda matcherna med resultaten 1-2 & 2-5.
Förväntar mig nog ett liknande resultat som det förstnämnda.
Utan vidare kommentarer synar jag följande spel:

-

PAOK Ö1.5 @1.80
PAOK -1 @2.05
Ö2.5 @2.00

EDITERAD 2015-11-30 12.27:54

Zodiac - 30 November, 2015, 12:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
werty - 2015-11-30 12:53:28

Ryggar!