Speltips NY Rangers - Carolina Hurricanes

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-12-01 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.746
Tips: Rangers Ö2.5 mål
New York Rangers - Carolina Hurricanes

Goalies: Lundqvist (probable) vs Ward (probable)

NY Rangers har hamnat i en liten av en formsvacka och letar vägar tillbaka till formen och man ställs i natt mot ett lag som man trivts oerhört bra mot på de senaste åren.

New York Rangers ångade fram under början av november och hade som bäst 9 raka vinster och man man hade innan formsvackan 11 vinster på de 12 senaste matcherna. Sedan ställdes man mot sitt spöklag Montreal Canadiens där man blev totalt utskåpade och förnedrade med 5-1. Lundqvist hade ingen vidare match och efter den matchen har Rangers fallerat. Spelet har inte varit sig likt och spelare som Krediter och Zuccarello har inte synts till. Svenske rookien Oscar Lindberg tillsammans med Jesper Fast och stjärnan Rick Nash har varit de enda spelarna som hållt måttet och nu är det upp till bevis för resten av truppen att visa vilket vinnarlag man är.

Carolina föll senast mot Buffalo Sabres med klara 4-1 och Cam Ward hade en svag afton efter att ha släppt in 3 mål på 14 skott. En usel insats och det ger såklart inte laget något självförtroende när man inte ens kan ha en stabil målvakt längst bak på isen. Canes form är inte heller något att hänga i julgranen då man är 3-3-4 senaste 10 och man sitter på skador på Nathan Gerbe och duktiga backen James Wisniewski.

Canes trivs som sagt inte alls bra mot Rangers som dominerat den här matchupen under många år. Rangers har vunnit 17/18 senaste möten mot Canes och ”outscored” de med sjuka 30-9 under dessa 18 möten. Lundqvist brukar vara helt magiskt mot just Canes och har släppt in 1 eller 0 mål 8 av dessa 18 möten.

Nä, men en målvakt som kommer från en svag insats tillsammans med ett revanschsuget Rangers på hemmais i MSG hoppar och tror jag verkligen vi får fart på Rangers. Rangers ML sitter som vanligt lite lågt mot Canes men jag plockar Rangers Ö2.5 till dryga 1.75 som jag tycker är helt klart spelvärt. Visserligen saknas Derek Stepan för Rangers, men det är ett ypperligt tillfälle för yngre spelare att visa framfötterna.

Nattens spel blir alltså

NY Rangers Ö2.5 mål @ 1.746 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på NY Rangers - Carolina Hurricanes hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 30 November 2015 - 16:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: