Speltips

Speltips Utah-Golden State

Sport: Basket Spelstopp: 2015-12-01 03:00 Spela här

Speltips Utah-Golden State
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.92 Speltips: GS -8
2015-12-01 03:00 Utah-Golden State GS -8 1.92 NBA

Golden State spelar i natt borta mot Utah Jazz. Jag åker med Golden State-tåget ett tag till. Jag spelar Golden State -8.0 till oddset 1.92 på Betsafe .

Alla som har åtminstone ena ögat på NBA känner till att Golden State kör över allt och alla. De har vunnit alla sina 18 matcher under inledningen av säsongen. Inget annat lag har börjat en NBA-säsong såhär bra någonsin.

Golden State visar inga tecken på att vara nära en formsvacka. Tittar man på deras tre senaste vinster så har de vunnit med i snitt 24 poäng (!).

Golden State är dessutom hela NBA:s bästa lag när det kommer till ATS. De har täckt linan i 72 procent av sina matcher. Och faktum är att de har varit ännu bättre ATS på bortaplan. Där har de täckt linan i sju av sina åtta matcher.

Utah är inget lag som kommer att ha med toppen att göra den här säsongen, men de har faktiskt ganska fin form. De har vunnit två raka matcher och har nu åtta vinster och sju förluster. Deras fina form gör att Golden States favoritskap hålls nere en aning.

Utah täcker sin lina i två av fem hemmamatcher i snitt. Så de har inte varit särskilt pålitliga ATS hittills. Inte i närheten av Golden State alltså.

I natt får Golden State klara sig utan Harrison Barnes. Vilket också påverkar oddset på den här matchen. Men eftersom Stephen Curry har kunnat vila i den sista perioden i de senaste matcherna så finns det trots allt mer att få ut där. Så om Barnes nu är borta kan Curry och andra startspelare dra ett lite tyngre lass, vilket kan bli en lösning på problemet som Barnes frånvaro skapar.

Utah kommer försöka dra ner på tempot och nyttja sitt försvarsspel som håller ganska hög NBA-klass. Men många lag har försökt stoppa Golden State med ett fokuserat försvarsspel, men inget lag har lyckats hittills.

Jag tror att Golden States vinstsvit överlever ett tag till. De vinner sina matcher med i snitt 16 poäng, och jag ser ingen anledning till att de ska vinna med färre än tio poäng här, trots att Barnes nu är borta.

Spelar alltså: Golden State -8.0 till oddset 1.92 på Betsafe .
Units: 3/5.

NBA - 30 November, 2015, 19:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!