Speltips

Speltips Colombiansk dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-01 02:00 Spela här

Speltips Colombiansk dubbel
Land: Colombia Liga: Torneo Aguila
Odds: Valfri Speltips: Valfri
2015-12-01 02:00 Colombiansk dubbel Valfri Valfri Zodiac

Bägge matcherna startar 01:45!

Pereira - U.Magdalena

Sista gruppspelsmatchen för vardera lag där hemmalaget måste vinna för att ha en chans att komma etta medan bortalaget är redan avsågat. Förutsättningarna är enkla, vinna eller försvinna för det bästa hemmalaget under de vanliga seriesystemet som tog plats innan dessa gruppspelsmatcher om uppflyttning.
U.Magdalena förväntas rotera rätt så mycket och spelare som inte fått mycket med speltid kommer nog att börja från minut ett, en försvagning alltså speciellt i sådana här ligor.
Finns inte mycket som talar för bortalaget då Pereira är det bättre laget och har allting i sina händer. Gör man sitt jobb så går det vägen för mitt spel utan tvekan.
Motivationen ligger hos Pereira som ska slå ett redan uppgivet U.Magdalena.
Senast lagen möttes vann Pereira med 1-2 och en seger inatt för dem är garanterad i mina ögon men frågan är dock vad blir slutresultatet. Jag tror på 2-0.

Jag synar:
Pereira -1.5 @2.08
-------------------------------------------------

Fortaleza - Leones

Samma förutsättningar här som ovan där utslagna bortalaget troligtvis roterar ganska kraftigt medan Fortaleza borde och ska vinna för att helt säkra sitt avancemang då vid ett kryss är man i rejäl fara om Pereira vinner vilket dem borde göra under alla omständigheter.
Det är en bra skillnad mellan lagen åt Fortalezas favör i detta nu och jag ser helt ärligt inte det redan uppgivna Leones rubba dem.
Fortaleza som kör framåt från minut ett för att definitivt säkra sitt avancemang kommer inte att kunna stoppas enkelt av ett b-betonat bortalag.
Lägger man nerverna åt sidan bara så blir detta en baggis som sist när lagen möttes så vann Fortaleza med 0-3 och jag skulle inte bli förvånad om det utfallet sker inatt också.

Jag synar:
Fortaleza -1.5 @2.10


Zodiac - 30 November, 2015, 22:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!