Speltips

Speltips Middlesborough–Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-01 20:45 Spela här

Speltips Middlesborough–Everton
Land: England Liga: Ligacupen
Odds: 1.75 Speltips: BLGM
2015-12-01 20:45 Middlesborough–Everton BLGM 1.75 RalleArvid

Efter två raka rekar som spruckit i 90+8 respektive 90+5 (tack gode spelbolagsgud för cash out-funktion) så ser jag nu till att reka på ett sätt som oavsett vilket lag som gör mål efter flipperspelssjälvmål med hands och offside i 152:a minuten inte kommer fälla min rek.

Everton har som bekant ett offensivt flyt som saknar motstycke i klubbens moderna historia. Flera spelare i hysterisk form och ett driv på alla positioner andas, för att inte säga flåsar och frustar offensivlusta. 14 mål på 4 matcher har laget noterat och bara Manchester United har nollat laget på de 10 senaste matcherna.

Middlesborough är fortsatt huserande i championship trots en del tappra försök att ta sig tillbaka på sistone. Klubben är tämligen stabil och jag tror inte det dröjer länge innan vi får se satsningen bära frukt fullt ut. Återigen är man i toppen av tabellen och hemma har man 7–1–1 och en målskillnad på 16–2 på de 9 inledande seriematcherna.

Middlesborough slog som bekant ut Manchester United i senaste omgången men den defensiven vi såg på Old Trafford kommer inte bli aktuell här då laget spelar på hemmaplan och ser goda chanser till att få hål på ett Everton som trots sin fantastiska offensiv inte ser helt osårbara ut i defensiven.

Everton är som sagt fantastiska offensivt och extremt svårslagna men med det sagt har man 10 mål på sina fem senaste bortamatcher.

Det här luktar sväng och målchanser lån väg hörni. Inte lär chanserna minska heller om lite reservspelare får chansen. Dels för att defensiven blir mindre samspelt men också för att de offensiva och unga truppspelarna vill visa framfötterna.

BLGM till 1.75 hos bet365 .com är dagens bästa spel enligt mig.

Lycka till nu, hörni.

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 December, 2015, 08:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nektergalen - 2015-12-01 11:46:09

1,84 på unib3t