Läckert att se Odense vräka in segermålet mot formsvaga Esbjerg i 90:e för att kunna rätta Dagens Bästa Spel på sajten. Hittat ännu ett spel mycket baserat på dagsform. Wycombe ligger före nykomlingen Bristol Rovers i tabellen och spelar just nu den bättre fotbollen. Dessutom: Rovers har gått svagt hemma, Wanderers starkt borta.
Förvånande varför oddsen är så pass till Bristols fördel och spelar X2. Kanske ett gott dubbelvirke till andra fina tips på sajten i dag?

Senaste möten
2015-10-06 Bristol Rovers - Wycombe 2-0 (Football League Trophy)

Säsongen 2013/14
Wycombe - Bristol Rovers 1-2
Bristol Rovers - Wycombe 0-1

LEAGUE TWO
9. Wycombe Wanderers 18 8 6 4 24 16 8 30
12. Bristol Rovers 19 8 3 8 24 23 1 27

Rovers hemma
9 2 1 6 8 12 7

Formen
O, F, F, V, F

Senaste match
Exeter City - Bristol Rovers 1-1

Wanderers borta
9 5 3 1 11 4 18

Formen
O, V, O, F, V

Senaste match
Wycombe - Portsmouth 2-2

Nykomlingen Bristol Rovers ser ut att ha ett lag som hör hemma i ligasystemet. Efter 19 omgångar sitter man säkert i mitten (12:a) av tabellen i League Two. Vi har sett det förr, nykomlingar som går starkt i början på säsongen, men sista tiden har motgångarna börjat komma. En poäng på tre senaste matcherna är väl sisådär. Torskar 2-1 borta mot Crawley och 1-2 hemma mot Stevenage. Två lag som ligger efter Bristol Rovers i tabellen. Senaste matchen blev det 1-1 borta mot 10:e placerade Exeter. Rover har spelat rätt så risigt på hemmaplan. Bara två segrar på nio matcher och hela sex nollpoängare. Har en skadefri trupp i kväll. Wycombe har ett annat läge rent formmässigt. Fem matcher utan förlust och ett par meriterande resultat. Spöade sjuan Mansfield (2-0) borta och grejat avgjort mot Carlise, AFC Wimbledon och Portsmouth. Alla bra lag i den här serien. Ser vi till bortaspelet har Wycombe varit riktigt vassa. Hela 18 poäng på nio matcher och en ynka förlust (Stevenage) är verkligen bra jobbat. Wanderers tvingas klara sig utan försvararen Joe Jacobson och mittfältaren Marcus Bean på grund av skada. Dessa herrar har ändå inte spelat senaste matcherna så verkar som laget fixar det rätt bra utan dem. Wycombe har två nyförvärv som kan debutera. James Ferry och Jermaine Udumaga har båda lånats in från Championshipklubben Brentford. Noterbart är också att Wycombe går upp på playoffplats i händelse av seger. Motivationsfaktor!

SPELTIPS
Hittat X2 (+0,5) till 1,68 och det tycker jag duger en dag som denna. Kanske ett fint dubbelvirke till någon annan rek på sajten? Bristol Rovers är nykomling och dippen brukar komma någon gång efter en bra start på säsongen. Wycombe känns stabila och har tagit poäng mot bättre lag än Rovers. Värt att testa i mina ögon (3/5 units).

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip