Speltips

Speltips Milan - Crotone

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-01 21:00 Spela här

Speltips Milan - Crotone
Land: Italien Liga: Italienska Cupen
Odds: 2.20 Speltips: Milan -1.5
2015-12-01 21:00 Milan - Crotone Milan -1.5 2.20 Zodiac

Även om man har inte sin bästa trupp med sig så finns det bra spelare till hands som ska kunna slå kvällens motstånd Crotone som är en liten uppstickare i Serie B denna säsong med två bollar. Man kommer till detta möte efter att ha spelat sin bästa match för säsongen och det andas ny optimism i Milan lägret. Nya taktiken fungerade till fullo och man fortsätter i samma veva ikväll om allting går som det ska.
Man är det bättre laget i grund och botten och kommer ha kontroll över matchen det är Jag säker på och när man väl kommer till farliga chanser då ska bollen sitta bakom Crotones målvakt i nätmaskorna.

Mihajlovic sade på presskonferensen inför mötet att man vill vinna Cupen då det ger spel i Europa League tills nästa säsong som är målet om inte topp 3 plats nås för detta nya Milan så jag förväntar mig fullt ös från deras sida, alltså ingen underskattning. Lägg där till att det finns några spelare i Milans förmodade elva som fått sparsamt med speltid som vill visa upp sig och få mera uppskattning, då förväntar jag mig åtminstone en fartfylld och händelsefylld match från hemmalagets dito.

Crotone då, dem får inrikta sig på försvar-kontringar mest troligt och kan bli farliga om inte Milan drar upp tempot till sin favör och eventuellt sätter sina chanser.
Bortalaget har spelat bra denna säsongen i Serie B och den nivån som ligan håller kontra Serie A och det ska mycket till att dem inte förlorar ikväll i mina ögon.

Preliminär elva: Milan (4-4-2): Abbiati; Calabria, Zapata, Mexes, De Sciglio; Honda, Poli, Jose Mauri, Suso; Luiz Adriano, Niang

Niang som verkar starta återigen efter senaste ligamatchen mot Sampdoria där han hade stor show kommer att sätta skräck i Crotones försvar tillsammans med antigen Bacca/L.Adriano som partnet och det kommer till slut sänka Crotone om man frågar mig.

Serie A mot Serie B, frågan är vem som vinner. Mitt svar är Milan med två mål mot noll.

Milan -1.5@2.20!
M'Baye Niang målskytt @2.37


Twitter @ZodiacBet

Zodiac - 01 December, 2015, 14:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!