Speltips

Speltips Philadelphia-LA Lakers

Sport: Basket Spelstopp: 2015-12-02 01:00 Spela här

Speltips Philadelphia-LA Lakers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.82 Speltips: Phi ML
2015-12-02 01:00 Philadelphia-LA Lakers Phi ML 1.82 NBA

18 förluster på 18 matcher har det blivit för Philadelphia 76ers. Men nu tror jag att första segern kommer för NBA:s sämsta lag. Jag spelar Philadelphia ML till oddset 1.82 på Betsafe .

Ja, Philadelphia har verkligen varit skitdåliga den här säsongen. De har spelat 18 matcher och förlorat varenda en. Men om man tittar på deras fem senaste matcher så har de faktiskt börjat närma sig den där första vinsten. I söndags förlorade de med åtta poäng mot Memphis. Men innan den förlusten förlorade de med två, fyra, fem och fem poäng.

Philadelphia har inte bara kommit närmare en seger de senaste matcherna. De har också gjort bra ifrån sig om man tittar på att täcka linan. Philadelphia är faktiskt 5-0 ATS i sina fem senaste matcher.

Los Angeles Lakers har varit aningen bättre än Philadelphia under säsongen. Lakers har vunnit två av sina 16 matcher. Men nu är det ett bra tag sedan de vann senast. De kommer till den här matchen med sex raka förluster i bagaget. Tittar man på Lakers sex senaste bortamatcher så har de bara täckt linan i en av de matcherna.

Det har de senaste dagarna snackats om att detta är Philadelphias chans att bryta den där förlustsviten. Ofta verkar de inte bry sig särskilt mycket om att vinna, men nu när de har chansen att inför hemmapubliken faktiskt vinna en match så tror jag att de kommer att höja sig och prestera sin bästa basket för säsongen. Även om Philadelphia inte har något emot att vara sämst den här säsongen så är basketspelare tävlingsmänniskor i grunden. När de nu får chans att ta den där segern så kommer de göra allt för att ta den. Att rada upp en historiskt usel förlustsvit är knappast så roligt.

Philadelphia har haft problem att avgöra matcher där de har haft ledningen i slutet. Men nu ställs de mot ett av ligans allra sämsta försvar, så nu tror jag att de kan hålla sin ledning tills sista signalen ljuder.

Jag spelar alltså Philadelphia 76ers ML i hemmamatchen mot Los Angeles Lakers.
Oddset är 1.82 på Betsafe .
Units: 2/5.

NBA - 01 December, 2015, 19:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
johanbounce - 2015-12-01 22:54:46

Betyder ML någonting? Har ett det lite här och var men inte riktigt fattar vad det innebär.