Speltips

Speltips Skidskytte 20 km herrar

Sport: Skidor Spelstopp: 2015-12-02 17:00 Spela här

Speltips Skidskytte 20 km  herrar
Land: Sverige Liga: World Cup
Odds: Plats Speltips: Plats
2015-12-02 17:00 Skidskytte 20 km herrar Plats Plats Zeff

Detta blir en jävligt lång rek, dock ganska informativ hoppas jag.
Skidsäsongen är igång, och för egen del började utmärkt med skidskytte-stafetten(single mixed) där jag med lite tur prickade in att Frankrike skulle leda efter första sträckan till fina 11 ggr.

Nu är det 20 km herrar, här spelar skyttet en väldigt stor roll då det är en minuts tillägg vid varje bommat skott.
Då det är i början på säsongen är det väldigt svårt att sia kring vilka som kommer in i säsongen med bra form. Jag väljer att avstå att spela vinnare(dock ett undantag som jag kommer till), där finns en hel uppsjö med duktiga åkare som kan vinna, jag väljer istället att försöka hitta ngt roligt platsspel(1-3).

Daniel Boehm- Förra säsongens genomgående bäste skytt vad det gäller träffprocent, sköt bra och åkte bra i single mix stafetten i söndags, hade t.ex bättre sträcktid(inkl skytte, dvs inte enbart åktid) på bägge sina sträckor än ryssen Shipulin som är erkänt snabb i spåren.

Plats @23 på Unibet

Benedikt Doll- Inte den bästa skytten men absolut inte dålig. Sköt stabilt i söndags under mix stafetten(icke att förväxla med single mix...), använde endast ett extraskott, en bom i liggande och fullt i stående. Men framför allt gick han oehört bra i spåret, hade bästa sträcktid på sin sträcka och slog självaste Johannes Boe.
Mkt intressant start.

Plats @23 på Unibet

Dmitry Malyshko- Måste ha med en ryss, både Shipulin och Garanichev inbringade en del kulor förra säsongen men har ingen koll på Garanichevs status och Shipulin imponerade inte jättemkt i single mix. Kanske behövde han loppet.
Nåja, lirar Malyshko som är en ganska stabil skytt och hade tredje bästa sträcktid på sin sträcka i söndags, endast slagen av Doll och Boe.

Plats @15 på bet365

Slänger även in ett vinnare/platsspel på Johannes Boe @14 ggr respektive 5ggr på bet365 . Han kan vara helt brutal om han får till det.

Fourcade och Svendsen då?
Kan mkt väl vinna, men till de oddsen lirar jag inte, skulle vara i en h2h. Då försöker jag hellre hitta en rolig kantboll med lägre insats.

Zeff - 01 December, 2015, 20:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!