Speltips

Speltips Cadiz vs Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-02 22:00 Spela här

Speltips Cadiz vs Real Madrid
Land: Spanien Liga: Spanska cupen
Odds: 1.90 Speltips: U 3 mål.
2015-12-02 22:00 Cadiz vs Real Madrid U 3 mål. 1.90 Polsater

Under 3 baljor i Copa del Rey-mötet mellan Cadiz och Real Madrid känns som ett bra spel på onsdagskvällen.
Pengarna tillbaka på 3 mål, vinst på 0,1 eller 2. Förlust på 4 eller fler.

Det här är alltså första dubbelmötet av två och det är väl rätt självklart att Real kommer avgöra det här på hemmaplan om ett par veckor, nästan oavsett vad den kvällens match slutar. Hur Benitez prioriterar den här matchen verkar rätt tydligt, då han tagit ut följande trupp:

Box, Ruben Yanez, Carlos Abad, Arbeloa, Alvaro Tejero, Pepe, Lienhart, Nacho, Casemiro, Marcos Llorente, Kovacic, Cheryshev, Isco, James, Lucas Vázquez, Jesse Borja Mayoral.

Några stöttepelare bakåt och James Rodriguez. Typ.

Ingen Ronaldo, ingen Bale, ingen Benzema, ingen Ramos, ingen Keylor Navas, ingen Kroos, ingen Modric, ingen Varane, ingen Marcelo, ingen Carvajal. Så det blir till att klara sig utan rätt många ordinarie spelare.

Cadiz ligger trea i Segunda B (tredjedivisionen). Vet i stort sett inget om laget, men man är det lag som släppt in näst minst antal mål (efter Atlético Madrid) av samtliga lag i de tre översta spanska divisionerna. Så defensiven verkar åtminstone vara helt okej. Eftersom man är ett tredjedivisions-lag har jag svårt att se hur man ska klara av att göra så värst många mål på Real - även om nu Benitez lag roterar. Samtidigt är det väl lite årets match-känsla för deras del, så jag räknar med att man kommer sälja sig jävligt dyrt.

Real må rotera här - vilket innebär att spelarna som kommer in bör vara väldigt motiverade att visa upp sig. Samtidigt är det klart att de är sämre än de ordinarie storstjärnorna - så jag har rätt svårt att se hur man bara ska jogga förbi motståndet här. Dessutom, som jag nämnde ovan, är det här första matchen i ett dubbelmöte. Hemma på Bernabeu kommer Real naturligtvis lösa det som behöver lösas - här behöver man inte förta sig eller bjuda på något extra. Spelar igen redan på lördag (Getafe) och på tisdag (MFF), så den här matchen kommer väl knappast ha någon superprioritet.

Barcelona hade ett liknande cupmöte tidigare i höstas. Katalanerna löste 0-0 borta och tanken är väl att man ska avgöra det på hemmaplan (20:00 på onsdagskvällen). För mig är det rimligt och troligt att det blir något liknande scenario för Real här.

Ett hemmalag som är starka defensivt mot ett roterande Real som inte behöver ösa. Så länge det står 0-0 känns det nog som ett bra resultat för båda lagen. Frys matchen där, tack!

@nokkan21

Polsater - 01 December, 2015, 23:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!