Efter 18 raka förluster knep Philadelphia i natt säsongens första vinst. Att hitta det spelet gladde lite extra. Inte för att jag hyser några känslor för Philadelphia, utan för att det var kul att hitta matchen då den där sviten bröts. I dag spelar jag på matchen mellan Charlotte Hornets och Golden State Warriors. Jag räknar med poängrikt och spelar över 211 poäng till oddset 1.89 på Betsafe .

Det är inget snack om att det är två anfallsstarka lag som möts. Golden State gör mest poäng av alla NBA-lag. De sänker i snitt 115 poäng per match, vilket inget annat lag egentligen är i närheten av. Men Charlotte är också bra på att hitta korgen. De gör 102,5 poäng per match, vilket placerar dem på plats 6 i ligan.

Faktum är att fyra av Golden States fem senaste matcher har slutat över totalt.

Vissa lag försöker dra ner på tempot mot Golden State i ett försök att få stopp på deras galet starka offensiv, men jag tror inte att Charlotte har möjlighet att försöka spela långsamt. Nu saknar Charlotte även sin ordinarie center Al Jefferson. Då antar jag att de kommer att försöka spela en mindre lineup, kanske med tre guarder. Och då tror jag ännu mer på att de kommer spela en ganska snabb basket. När två lag som gillar att springa och skjuta möts förväntar jag mig mycket poäng.

Om Golden State avgör en match tidigt kan de bli lite avslaget i slutet, men här förväntar jag mig faktiskt att Charlotte kan göra match av detta. Charlotte har varit bra den här säsongen. De har vunnit 10 av 17 matcher och faktiskt fem av sina sex senaste. Hemma har de också sett starka ut. De kommer köra på och ge Golden State en match. Men jag räknar också med att det blir Golden State som till slut vinner - som vanligt

Jag tror att Golden State gör runt 110 poäng, medan Charlotte brukar göra över 100 på hemmaplan. Här bör det kunna bli över 215 poäng totalt. Spelet på över 211 känns därför värt att testa.

Jag spelar alltså: Över 211 poäng i matchen mellan Charlotte Hornets och Golden State Warriors. Oddset är 1.89 på Betsafe .
Units: 3/5.

This is the stats tab
This is the post tip