Speltips: Green Bay Packers vs Detroit Lions

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-04 02:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,82
Tips: Packers -2,5
Thursday Night Football in Motortown. Detroit tar emot Green Bay. Hade det här varit för ca 5 veckor sedan hade Green Bay knappt varit spelbara. Ett av de bästa lagen, trots obefintligt springspel och en del skador emedan Detroit å sin sida var genomusla rakt över. Vad har då hänt den senaste tiden?

Jo, Detroits ägare tog saken i egna händer och kickade presidenten och GM, samt den offensiva koordinatorn. Boom! Effekten av det för Lions har visat sig vara ett klokt val. Sedan dess har Detroit (som i grunden är ett bra lag) fått ordning på sina detaljer. QB Matt Stafford har agerat som det äss han i grund och botten är. Han har slutat ta för många konstiga chanser med sin starka arm och spelar konsekvent och säkert. Springspelet är fortfarande "so-so", men potentialen finns där. När Stafford tar rätt beslut, tar även den offensiva linan bra rutter i sin spelbok. Jag gillade det jag såg mot Eagles senast och Detroit Lions är som ett nytt lag.

Green Bay Packers då? Vad skall man säga? Gått från ett av ligans bästa lag till att numera (se de fem senaste fajterna) bara varit adekvata. Det är inte Packers sätt att spela fotboll. DE är ett Super Bowl-lag när de är som allra bäst. Orsaken till detta är att Packers har haft monumentalt bekymmer med skador i alla delar av sin laguppställningen och det har lett till att QB Rodgers själv gått ut och sagt att "just nu är vi out of sync". Det som dock glatt på slutet är att springspelet med Eddie Lacy i förgrunden verkligen börjat ta för sig.

Jag har svårt att se Green Bay Packers som homogen trupp och lag med alla sina traditioner OCH med en av ligans bästa quarterbacks INTE studsar tillbaka i afton. Jag har feeling för att de gör det och väljer därför att spela Green Bay Packers -2,5 till oddset 1,82 hos Unibet.se.

Storylines till val av spel:

1. Det första har jag redan nämnt och det handlar om stolthet. Packers tappar inte fem matcher av sex. Det finns inte på kartan. Rodgers kommer leverera i afton. Green Bay har själva gått ut officiellt med att berätta att vi måste bli bättre och få ordning på vårt spel. Det kommer Lions få sota för i afton. Räkna med minst fyra touchdowns från Rodgers i Packers.

2. Eddie Lacy sprungit för över 100 yards i två matcher i rad. Han har sett lite "beast mode-aktig" ut, vilket gör att Detroit måste vara vakna.

3. Trots förlust senast såg Green Bay's defense riktigt lovande ut. Bears fick slita ont. Viktigt att Dom Capers har full snurr på sitt defense hela kvällen.

4. Matchen kommer avgöras runt Rodgers och Green Bays passningspel. Att jag ens skriver detta får mig att tänka; what? Vi pratar om ett av ligans absolut bästa offense. Det kommer passa mot Lions secondary.

Jag spelar som sagt Green Bay Packers -2,5 till oddset 1,82 hos Unibet och jag räknar kallt med minst fyra touchdowns från Rodgers och en Eddie Lacy som återigen springer över 100 yards. Detta kommer inte Lions att kunna mäkta med.

/RoloMartins
  Green Bay Packers vs Detroit Lions
Spela på Speltips Green Bay Packers vs Detroit Lions
RoloMartins - 3 December 2015 - 12:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
17:30  Tappara - Ilves
Ishockey - Liiga - 1
1.80
18:15  Assar - Shibaev
Bordtennis - World cup - Assar
1.83
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
19:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superligan - X2 1:a halvlek
2.02
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
20:00  Thurgau - LC De Fonds
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
3.05
20:45  Jeong + Shibaev
Bordtennis - World cup - Dubbel
1.81
21:00  West Ham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
1.85
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming