Rent och skärt fiasko med Palermo i går. Drar på sig en straff efter 2-3 minuter och ett rött kort i eget anfall. Detta mot ett lag från tredjedivisionen. Undrar jag om allt gick rätt till där...
Seriematch på riktigt i Championship mellan Reading och QPR. Brukar bli tight när lagen möts på Madejski Stadium och tycker det finns skäl att tro det igen.

Senaste möten
2013/14
QPR - Reading 1-3
Reading - QPR 1-1

* Under 2,5 mål senaste fem gångerna när Reading mött QPR hemma. QPR har gått under 2,5 i sina fem senaste ligamatcher. QPR har inte gjort mål på sina tre senaste bortamatcher.

QPR - Leeds 1-0

QPR står utan tränare och klubben har nog mått bättre. Senaste fem matcherna har varit riktigt målsnåla tillställningar med 0-1, 0-1, 0-0, 0-1 och slutligen 1-0-seger mot Leeds. Charlie Austin tillbaka från skadad och han är ju allt i anfallsväg i det här laget känns det som. Samtidigt är ju frågan om han är redo för 90 minuter. Brukar alltid bli jämna matcher när QPR kommer till Reading och spelar. Under 2,5 mål senaste fem mötena på Madejski Stadium och det känns inte alls orimligt i kväll heller. Reading har haft en tung formkurva där man vann mot Bolton (2-1) och torskade senast 1-3 borta mot Nottingham. Innan Bolton var det fem matcher utan vinst. Kan tänka mig en ganska ryckig matchbild mellan två lag utan större självförtroende. Inget av laget har någon magisk spets framåt just nu, det skulle vara om Austin får något sådant där ryck som han kan få ibland. Men precis tillbaka från skada kanske det ändå dröjer innan han är fullt fit. Viktiga poäng på spel också så laget som leder kommer säkert vara nöjda så medan motståndarna ska dyrka upp djupa försvar, något båda lagen haft svårt med på slutet.

Preliminära elvor (Whoscored)

Reading (4-2-3-1) Habsi - Gunter, Hector, McShane, Taylor - Williams, Norwood - Vydra, Blackman, Piazon - Sá

Osäkra: Robson-Kanu, McCleary

QPR (4-2-3-1) Green - Perch, Hall, Onuoha, Konchesky - Faurlin, Sandro - Philips, Chery, Hoilett - Austin

Saknar: Traore och Mackie osäker

SPELTIPS
Lirar under 2,25 mål till 1,90 hos bet365 . Halv vinst om det blir exakt två mål i matchen (3/5 units).