Speltips

Speltips Vancouver Canucks - Dallas Stars

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-12-04 04:00 Spela här

Speltips Vancouver Canucks - Dallas Stars
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.847 Speltips: Stars ML
2015-12-04 04:00 Vancouver Canucks - Dallas Stars Stars ML 1.847 hockeystick

Vancouver Canucks - Dallas Stars

Goalies: Miller (probable) vs Lehtonen (probable)

Möte mellan två lag i Western Conference ikväll då tunga Dallas Stars gästar ett formsvagt Vancouver Canucks inne i Rogers Arena.

Vancouver hade en tuff match mot LA Kings senast då man valde att vila Ryan Miller och Jacob Markström fick chansen mellan stolparna. Markström gjorde det väldigt bra och motade 38/40 skott han fick på sig, men det räckte tyvärr inte till vinst då Kings vann i OT. Canucks har nu 3 raka förluster och man har endast vunnit 2 matcher på de 10 senaste. En tung formsvacka med andra ord.

Dallas Stars har imponerat stort i år och man dominerar tuffa Western Conference med sina 39 inspelade poäng. Man har en bra bit ner till tvåan St Louis Blues och man kommer veklingen vara ett lag att ha med i åtanke när det blir slutspel i vår. Stars kommer till nattens match med förhoppningar om att inte åka på årets första losingstreak då man föll senast mot Calgary Flames med 4-3 efter straffar. Dallas hade en solid ledning hela matchen då man ledde med hela 3-0 efter två spelade perioder men Flames visade sitt gamla jag då kom tillbaka i tredje perioden och vände liksom man gjorde så många gånger förra året.

Detta blir lagens tredje möte för säsongen där Stars vunnit de tidigare två på hemmais med 4-3 respektive senast med 3-2. Canucks trivs dessutom väldigt dåligt mot Stars då det kan bli lagets 10de(!) raka förlust mot just Stars. Dessutom verkar det som att Kari Lehtonen är tillbaka i mål efter att plockats från IR. Lehtonen som missat de 3 senaste matcherna har varit fenomenal denna säsong vilket jag tycker är väldigt kul för honom som haft det tufft tidigare säsonger. Han är i år imponerade 9-1-0 i år med en SV% på fina 2.41. Dessutom är Lehtonen 1.42 GAA vs just Canucks på hans 7 senaste starter mot de.

Nä jag tror helt enkelt Stars är numret för stort och jag tror man tar tredje raka segern mot det klassiska kanadensiska laget.

Nattens spel blir alltså

Dallas Stars ML @ 1.847 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 03 December, 2015, 18:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!