Speltips Schalke-Hannover

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-04 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 1.75
Speltips: Ö 2.5/BLGM
Spela på Speltips Schalke-Hannover
Börja spela här
Spela på Ö 2.5/BLGM
Hemmamatch för Schalke på en fredagskväll så vad kan gå fel?

Hannover är på besök vilket skapar ett möte som hemmalaget har vunnit inte mindre än fyra gånger i rad och sju av det åtta senaste gångerna. Massivt övertag för hemmalaget och dessutom brukar det göras en del mål i mötena sett till den senaste tidens resultat.

Schalke är ett svajigt lag som blandar och ger. Det enda man kan vara säker på är att det inte slutar mållöst, i övrigt är man egentligen öppen för alla typer av resultat när laget spelar den här hösten.

Hannover har haft en tung period bakom sig men vann senast hemma mot Ingolstadt med hela 4-0. Självförtroendet som det gav kommer säkerligen tas med in i denna match redan från start.

Ingolstadt har annars förlorat fem av de sex matcherna laget spelade innan islossningen senast men märk väl att samtliga dessa förlustmatcher slutade med att förlorande laget gjorde mål. Man har alltså inte fallit utan att göra mål sedan i september mot Augsburg och har poängformen till trots gjort mål i 12 matcher i rad.

Schalkes tämligen svaga hemmaform på sistone bör förklaras till största del med tufft spelschema både vad gäller motstånd men även frekvens på matcher och spelare på landslagsuppehåll.

Hemmalaget ska givetvis ses med goda möjligheter att plocka tre poäng här men oddset tilltalar inte särskilt mycket med tanke på den svajiga formen. Däremot är jag tacksam över att bjudas 1.75 för över 2.5 mål. Det känns som en hämtas faktiskt. Samma odds på båda lagen gör mål vilket känns lika troligt.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Schalke-Hannover hos Bwin
RalleArvid - 4 December 2015 - 14:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: