Speltips

Speltips Calgary Flames - Boston Bruins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-12-05 03:00 Spela här

Speltips Calgary Flames - Boston Bruins
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.884 Speltips: Bruins ML
2015-12-05 03:00 Calgary Flames - Boston Bruins Bruins ML 1.884 hockeystick

Calgary Flames - Boston Bruins

Match i Kanada i natt då Boston Bruins gästar Calgary Flames och första gången sedan Bruins trejdade bort talangfulla D.Hamilton till just Flames då han ställs mot sitt gamla lag för första gången.

Calgary Flames som man trodde skulle växa som lag efter fjolårets succésäsong har blandatoch gett hittills i år. Laget är 9-14-2 vilket inte är tillräckligt bra och under det man hoppades på inför säsongen. Formen på laget har gått fram och tillbaka och man har vunnit 4/6 senaste matcherna man spelat. Senast fick man dock något väldigt positivt att jubla över då man gjorde en heroisk vändning mot topplaget Dallas Stars. Stars som kontrollerad matcher över de två första perioderna hade en stabil 3-0 ledning innan Flames började sin upphämtning. Förra året var Flames bäst i NHL i tredje perioden och nu fick man äntligen se prov på detta då man hämtade upp 0-3 till 3-3 och vann tillslut efter straffar.

Boston Bruins har som sagt fått utstå en del omjusteringar inför säsongen. Laget är i nybyggnation men man besitter fortfarande ett par duktiga och rutinerade spelare som P.Bergeron, D.Krejci och Z.Chara. Hemmaspelet har inte alls hållit måttet i år men på bortais är man Eastern Conference bästa lag med imponerande 8-2-1. Bruins lyckades dock inte förlänga sin fina vinstsvit senast då man föll med 3-2 efter straffar mot Edmonton Oilers. Trots Charas sena kvittering föll man tillslut med 3-2.

Visst, nu är Bruins inte lika tunga som man var för några säsonger sedan, men i åtanke med att Bruins är Eastern Conference bästa bortalag trots dessa tapp, mot ett Flames som jag inte riktigt kan sätta fingret på i år gör att jag ser Bruins chanser som goda i afton. Förra årets vann Flames båda mötena mot Bruins men Bruins var det bättre laget spelmässigt. Flames hämtade bland annat upp ett 0-3 underläge med ett sent kvitteringsmål senast de spelade i Calgary mot Bruins och en sådan osannolik upphämtning har jag svårt att se hända igen.

Bruins fina bortaspel ska göra de till favoriter i natt och jag tror man klarar av trycket.

Nattens spel blir alltså

Boston Bruins ML @ 1.884 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 04 December, 2015, 15:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!