Premier Leagues smartaste värvning den här säsongen?
Definitivt demontränaren Jürgen Klopp.
Sedan tysken tog över jobbet har Liverpool verkligen fått ett lyft. Även om de första matcherna gick lite trevande har nu laget kommit igång på allvar. På de åtta senaste matcherna - bara en förlust:

Southampton - Liverpool 1:6 (Ligacupen)
Liverpool - Swansea 1:0
Liverpool - Bordeaux 2:1 (Europa League)
Manchester City - Liverpool 1:4
Liverpool - Crystal Palace 1:2
Rubin Kazan - Liverpool 0:1 (Europa League)
Chelsea - Liverpool 1:3
Liverpool - Bournemouth 1:0 (Ligacupen)

På söndag väntar en delikat uppgift: Nästjumbon Newcastle.
Formen är usel: Två segrar på de tio senaste matcherna. Laget har bara mäktat med en hemmaseger i höst i Premier League - och det mot Norwich. Inget som lär skrämma Jürgen Klopps formstarka bygge.

Självförtroendet är dessutom på bottennivåer efter förra helgens 1-5-smäll borta mot Crystal Palace, och innan dess 0-3 hemma mot Leicester. Till Steve McClarens försvar ska dock sägas att laget har varit enormt skadedrabbat i höst. Enligt statistik är det bara de två Manchesterlagen som drabbats hårdare av skador än Newcastle. Och fortfarande befinner sig tio spelare på skadelistan inför mötet med Liverpool: skadekollen

Det enda som talar för NUFC är, möjligtvis, hemmaplan - trots den svaga hösten. Sedan får vi se hur Liverpool hanterar att Emre Can är avstängd. Mittfältskollegan Philippe Coutinho är ett stort frågetecken på grund av muskelbesvär i baksida lår. Beslut tas på matchdag. Status just nu: 25:75.

Mitt spel: Newcastle-Liverpool 2. Asian -1,0 (dvs insatsen åter vid uddamålsseger).
Odds: 2,06. Bolag: Unibet

bet365 streamar matchen.

Håll koll på skador och avstängningar: skadekollen
Twitter: @Skadekollen

This is the stats tab
This is the post tip