Båda lagen gör mål + ö2,5 mål i matchen mellan Wolfsburg och Dortmund.

Finns på bet365 under fliken mål . totalt antal mål/båda lagen gör mål - ö2,5 och ja.

Hemmalaget har mittbacksbjässen Dante avstängd. Tänkbart lag:

Benaglio - Träsch, Naldo, Klose, M. Schäfer - Guilavogui, Arnold - Vieirinha, Schürrle - M. Kruse - Dost

En bra elva med en rätt vass offensiv. Dost, Kruse och Schürrle med flera är spelare som borde kunna såra rejält. Har gjort mål i 37 raka hemmamatcher - vilket ändå säger någonting. Normalt väldigt starka hemma.

Borussia Dortmund saknar Sokratis och Mats Hummels, de mest ordinarie mittbackarna.

Framåt har man i stället Reus, Mkhitaryan och framför allt Aubameyang - som öser in mål. Tänkbar elva:

Bürki - Piszczek, Ginter, S. Bender, Schmelzer - Gündogan - Castro, Kagawa - Reus, H. Mkhitaryan - Aubameyang

Tabellen ser ut som följer:

1. Bayern 14 13 1 0 42:5 40

2. Dortmund 14 10 2 2 40:19 32

3. Wolfsburg 14 7 4 3 23:15 25

Viktig match i kampen om andraplatsen. Båda lagen lär gå för seger och min känsla är att det kan bli riktigt fartfyllt och sevärt.

Båda lagen att göra mål och ö2,5 mål totalt har det blivit i 9 av 14 Dortmund-matcher i ligan. 11 av 14 matcher har gått ö3,5 mål och man snittar 4,2 mål/match. Kort sagt - det blir rejält med mål när Dortmund spelar. Defensiven är inte supertajt och framåt är man riktigt direkta och vassa. Spelar i stort sett likadant hemma som borta.

BLGM ja + ö2,5 har bara inträffat i 4 av 14 för Wolfsburgs del. 8 av 14 har dessutom gått under 2,5. Det är dock stor skillnad på hur det sett ut hemma jämfört med borta. Hemma är man lite mer offensiva och öppna, vilket lett till mer målrika matcher.

Dortmund har gjort mål i samtliga ligamatcher i år och Wolfsburg har gjort mål i alla hemmamatcher. För mig är det här två lag som är starkare offensivt än defensivt och jag tror båda lagen har goda chanser att göra mål här. Som sagt, Dortmund spelar väldigt fartfyllt och offensivt och det blir i stort sett alltid väldigt öppna matcher.

1-3? 3-1? 2-2?

This is the stats tab
This is the post tip