Ikväll tar Inter emot Genoa på Giuseppe Meazza och jag har spelet Inter att vinna utan att släppa in mål till 2.70 hos Unibet .

Förra veckan var det seriefinal i Serie A mellan Napoli och Inter och där gick Neapel-laget segrande. Trots förlusten så var det en stark insats av Inter. Inter var sånär att kvittera i slutet av andra halvlek flera gånger om trots att laget spelade med 10 man mer än halva matchen då Nagatomo blivit utvisad i första halvlek.
Ikväll så återvänder man till Giuseppe Meazza och där har man varit ruskigt starka men inte minst täta bakåt.

Inter hemmafacit:

Inter-Frosinone 4-0
Inter-Roma 1-0
Inter-Juventus 0-0
Inter-Fiorentina 1-4
Inter-Verona 1-0
Inter-Milan 1-0
Inter-Atalanta 1-0

Endast Fiorentina som lyckats gjort mål på 7 hemmamatcher. Inter har vunnit utan att släppa in mål i 5/7 hemmamatcher vilket är riktigt starkt, inte minst med tanke på vilka lag man har mött.

Genoa kommer från en 1-2 förlust mot Carpi vilket var en rejäl missräkning. Laget har hackat på slutet resultatmässigt och har endast en seger på de 6 senaste matcherna.

Genoa bortafacit:

Frosinone-Genoa 2-2
Torino-Genoa 3-3
Empoli-Genoa 2-0
Udinese-Genoa 1-1
Lazio-Genoa 2-0
Fiorentina-Genoa 1-0
Palermo-Genoa 1-0

Ett svagt bortafacit utan segrar och endast 3 poäng på 7 matcher. Ikväll så saknar Genoa lagets bästa målgörare Pavoletti som är avstängd vilket såklart gynnar spelet. Andra skador/avstängningar finns på http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Sammanfattningsvis:
-Inter är det klart bättre laget och kommer att göra allt för att ta 3 poäng och försöka ta över serieledningen. Laget är starka hemma och släpper in väldigt lite mål. Inter har vunnit 5/7 matcher hemma utan att släppa in mål.
-Genoa har en svag form, dåligt bortaspel och saknar sin bästa målskytt.


Inter utan att släppa in mål @2.70 hos Unibet 2/5 units.
Spelar även Inter -1.0 @2.12 hos Unibet 2/5 units.
Fler spel finns på min twitter: @3quartistan

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip