Det gick ju alldeles utmärkt igår med de båda spelen från Tyskland. Ett nytt målspel idag och det känns som den mest offensiva match vi kan vänta oss den här säsongen.

Dortmund har efter 14 matcher sanslösa 40-19 i målskillnad och Wolfsburg som ligger ett par poäng efter har på sin hemmaplan sju spelade matcher och 20-5 i målskillnad.

Förutom Bayern Munchen är det här Dormunds svåraste match på förhand men samtidigt är det en motståndare man är favorit mot och som man kommer tvingas gå för tre poäng mot för att avståndet till ligaledaren redan är åtta poäng.

Wolfsburg å sin sida kan inget annat än att tuta och köra, i synnerhet inte på hemmaplan och på samma sätt som Dortmund måste gå för seger för att skugga Bayern är varje poäng viktigt för Wolfsburg kring tredje och fjärdeplatserna eftersom lagen i Tyskland är oerhört stabila där bakom och det är fem lag som jag ser som aspiranter till att hålla en jämn och hög nivå under hela året förutom de två topplagen.

Dortmund kommer gå för tre poäng och man kommer i vanlig ordning göra det med hjälp av en tokoffensiv och hög press. Wolfsburg å sin sida kommer inte ändra på sin fartfyllda och anfallsinriktade fotboll bara för att Dortmund kommer på besök. Det är inte många lag i världen som detta Wolfsburg skulle ändra på sitt hemmaspel mot. Och inte undra på det.

Wolfsburgs senaste hemmamatcher:

6-0
2-1
1-3
2-0
4-2
1-1
2-0

Dortmunds senaste borta
1-0
3-1
1-3
1-3
0-2
2-2
5-1

Osv osv osv

Överspelet 2.5 känns givet men inte så mycket spelvärde.
Jag går för över 3.5 som finns till fina 2.30 hos Unibet .

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip