Napoli går som tåget i Serie A och fler och fler börjar nog på allvar tro att det här laget kan vinna scudetton. Nykomlingen Bologna är nästa hinder på väder och jag tror inte de orkar sätta emot det Napoli presterar för tillfället.

SERIE A
2. Napoli 14 9 4 1 26 9 17 31
18. Bologna 14 4 1 9 13 19 -6 13

* Napoli har hållit nollan i sina fem senaste bortamatcher i Serie A

Bologna hemma
7 2 1 4 7 7 7

Formen
F, O, V, V, F

Senaste match
Torino - Bologna 2-0

Napoli borta
7 3 3 1 10 4 12

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Napoli - Inter 2-1

Maurizio Sarri har fått en fenomenal start på sin tränarkarriär i Napoli. Laget har en ynka förlust och har inför dagens kamp segrat i 8 av sina 9 senaste Serie A-matcher. Sarri matchar sina stjärnor hårt och har haft flyt med skador så än så länge finns inga tecken på att formen bara ska överge laget. Någon gång kommer formsvackan men jag tror segern mot Inter var ytterligare moralhöjande. Även om Inter höll på att kvittera i slutet så var det en vass start och kontrollerat spel (förutom sista 10-15) som var det vinnande konceptet. Bologna kommer från torsk med 2-0 borta mot Torino. Innan dess imponerade man med 2-2 hemma mot Roma. Men Roma är inte i balans just nu och Rudi Garcias dagar kan snart vara räknande. Nykomlingen har det kämpigt offensivt och har bara gjort 13 påsar på 14 matcher. Nej, jag tror inte det är den här typen av matcher som Bologna ska ta poäng. Tror nog att de kan fixa kontraktet, men Napoli kan återta serieledningen vid tre poäng och då blir det tufft att stoppa dem i den här dagsformen.

Som tidigare nämnt har Napoli hållit nollan i fem raka bortamatcher i ligan.

Preliminära startelvor (Gazzetta dello Sport)

Bologna (4-3-3) Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Masina - Donsah, Diawara, Rizzo - Mounier, Destro, Giaccherini

Saknar: Krafth, Maietta, Mancoso

Napoli (4-3-3) Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik - Callejon, Higuain, Insigne

Saknar: Gabbiadini

SPELTIPS
Napoli är oerhört stabila och vinner även när de inte spelar bra just nu. Släppt in lite mål. Tycker att Napoli vinna och hålla nollan till 2,40 är spelbart hos Bwin (2/5 units). Den som vill spela säkrare kan prova -1 asian till 1,76 hos Unibet .

Vad spelar ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip