Speltips

Speltips New York Jets vs New York Giants

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-06 18:30 Spela här

Speltips New York Jets vs New York Giants
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,95 Speltips: Jets -2,5
2015-12-06 18:30 New York Jets vs New York Giants Jets -2,5 1,95 RoloMartins

The Battle of New York. Sweet!

Det är 13 gången lagen möts sedan 1970. New York Jets (6-5) mot New York Giants (5-6). De fem senaste möten mellan dessa lag har haft ett återkommande lag som vinnare och det har varit Giants. Jets vann detta "derby" senast 1993.

Nu är det 2015 och i min värld och på papperet har New York Jets ett bättre lag i stort sett på alla nyckelpositioner. Det är dock av värde att rapportera att Jets superstjärna och kanske en av världens bästa cornerback Darrelle Revis är ute pga hjärnskakning. Lägg därtill att hans reserv Marcus Williams också är ute, MEN detta till trots har fortfarande Jets Cromartie och Skrine kvar på cornerback-positionen. Inga dåliga lirare det heller.

Jag kommer spela Jets -2,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com


Storylines till spelvalet:

1. Jets, till skillnad från Giants, har ett av ligans tuffaste defense att möta med Wilkerson, Richardson, Williams och "Snack" Harris som frontlinje. Eli Manning kommer få en svettig söndag. Sanna mina ord. Fungerar Jets pass rush, då blir det tufft för Giants. Som sagt; många skador på på nyckelpositioner hos Giants. Starting guard Schwartz är ute, starting right tackle Newhouse och starting center Richburg är även de högst osäkert startande. Nej; Jets defense är bättre än Giants från scratch och det kommer bära frukt.

2. Jets springspel med Chris Ivory i spetsen är otroligt viktigt för att få balans i Jets offensiv. När Ivory är i sitt rätta element och levererar, då är det få lag som orka stå emot Jets. Ivory är bara 54 yards från att nå 1 000 yards på en säsong, vilket berättar att det har varit ett starkt Ivory-år hittills. Genom att springa mycket kontrollerar Jets sin offensiv. Fitzpatrick är väldigt duktig på att hålla spelen igång och i maklig fart ta sig ner mot red zone. Det är viktigt att notera att Giants run defense är ett av ligans sämsta och är i nuläget på plats 32. Lägg därtill att kanske ett av deras starkaste vapen i run defense dvs linebacker Devon Kennard är skadad.

3. Eric Decker och Brandon Marshall vs Odell Beckham Jr och Haakem Nicks. Här har Jets också en fördel även om Beckham Jr är en superstjärna i vardande. Decker och Marshall har hittills plockat in totalt 17 touchdowns och bägge är på väg att nå över 1 000 yards receiving. Bägge! Om vi sedan sneglar på 3-4 wide receiver i respektive trupp är även här Jets starkare. Jag är övertygad om att Brandon Marshall i Jets vill visa NFL's nya kelgris Beckham Jr att den "gamle" kan än.

Jag väljer därför att förorda Jets -2,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com. Se nu till att bänka er framför självvald plattform och bara njut. Det kommer bli en episk match. The Battle of New York 2015!

/RoloMartins

RoloMartins - 06 December, 2015, 15:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!