Speltips

Speltips NY Rangers - Ottawa Senators

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-12-07 01:00 Spela här

Speltips NY Rangers - Ottawa Senators
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.724 Speltips: U 5.5 mål
2015-12-07 01:00 NY Rangers - Ottawa Senators U 5.5 mål 1.724 hockeystick

New York Rangers - Ottawa Senators

Goalies: Lundqvist (probable) vs Anderson (probable)

Rangers ställs mot Senators ikväll inne i MSG och man måste försöka hitta ett sätt att komma ur sin formsvacka. Klarar man det i natt mot ett Senators som är formstarkt?

NY Rangers hade en fantastisk fin form under sin run på 13-1-1. Man snittade på fina 3.40 GF/G och man såg minst lika starka ut som man gjorde under slutet av förra säsongen. Nu har laget dock hamnat i en formsvacka och coach Vigneault har valt att flytta upp Oscar Lindberg till topplinan i hopp om att han som lagets formstarkaste spelare kan bidra till vinsten i natt.

Senators har imponerat på slutet och är 6-2-2 senaste 10 matcherna. Erik Karlsson toppar backarnas poängliga med sina 32 poäng. Senast tog man en skrällseger då man slog NY Islanders efter att ha kommit tillbaka sent i tredje perioden efter att Mike Hoffman kvitterat med 37 sekunder kvar av matchen. Erik Karlsson avgjorde sedan under overtime.

Historiskt sett brukar denna matchup bli väldigt tajt och så tror jag det även blir i natt. Rangers som haft problem med målskyttet över de 6 senaste matcherna ( 1.67 GF/F) bör respektera Sens form samtidigt som man har en Henrik Lundqvist som fortfarande visar fina siffror. Detta tillsammans med att de 4/5 senaste mötena lagen emellan gått under linan 5.5 mål gör att mitt val i denna match känns given. Senast lagen möttes tidigare i höst så vann Rangers med 2-1 efter OT. Får vi nått liknande i natt?

Nattens spel blir hur som helst.

NY Rangers - Ottawa Senators U5.5 mål @ 1.724 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 06 December, 2015, 15:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!