Speltips

Speltips Carolina Panthers vs New Orleans Saints

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-06 22:00 Spela här

Speltips Carolina Panthers vs New Orleans Saints
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Panthers -6,5
2015-12-06 22:00 Carolina Panthers vs New Orleans Saints Panthers -6,5 1,90 RoloMartins

Carolina Panthers är nu det enda lag i hela NFL som EJ förlorat denna säsong. Panthers är 11-0 emedan New Orleans Saints (4-7). Saints har tre raka förluster och har blivit manglade den senaste tiden. De har också bytt ut sin defensive koordinator och deras slutspelsförhoppningar är hyggligt grusade.

Jag väljer att spela Panthers -6,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Storylines till spelidén:

1. Carolina Panthers möter ett New Orleans Saints som har ett defense som är överlägset sist gällande "points allowed" och antal yards per spel. Lägg därtill att de också har gett upp mest yards per försök gällande passningspel och springspel. Det är nedslående siffror för ett klassiskt lag som New Orleans Saints.

2. Panthers springspel med RB Stewart, där även QB Newton bidrar är helvassa i nuläget. De har sprungit sönder och samman de flesta motståndare hittills. Idag möter Panthers kanske det sämsta laget av dem alla gällande run defense. Saints har släppt igenom 100 yards rusning i nio av elva matcher. Det håller inte. Matchen kommer avgöras här. Kan inte Saints stoppa Panthers här, då är matchen förlorad.

3. Cam Newton har belackare över hela NFL, men han fortsätter att spela riktigt bra. Idag lär Greg Olsen få en hel del pass, eftersom Saints secondary är svag. Det innebär ett jättebekymmer för Saints defense, då Cam Newton kan styra och ställa sina spelval. MEN springspelet är fortfarande Panthers nyckel i denna fajt.

4. Carolina Panthers är ett bättre lag än Saints på samtliga positioner (normalt inte bättre än QB Brees) och ser Panthers till att inte bli för kaxiga och ta för mycket chanser, då vinner man här. Springspelet är såpass vasst att, utan turnovers = vinst för Panthers.

Jag spelar Panthers -6,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

RoloMartins - 06 December, 2015, 16:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gustafius - 2015-12-06 19:05:16

Mitt kära Panthers vinner antagligen idag men efter första halvan har man ibland slutat spela tyvärr, kan leda till en FG vinst. Men elt ok odds på denna