Speltips Indianapolis Colts vs Pittsburgh Steelers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-07 02:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,91
Speltips: Över 49,5 poäng
Spela på Speltips Indianapolis Colts vs Pittsburgh Steelers
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 49,5 poäng
Steelers QB Ben Roethlisberger gillar att spela hemma mot Indianapolis. Senast dessa lag möttes, ja, då dominerade Big Ben. 522 yards och sex touchdowns blev facit. Hot damn!

Roethlisberger har varit skadad vid ett par tillfällen i år och har egentligen inte fått chansen att få till en egen rytm. Idag möter man ett Colts som repat sig på slutet, utan att för den skull ha imponerat något särdeles. Hasselbeck spelar igen, då Luck är skadad. Matchen kommer avgöras i luften dvs passningspelet blir facit. Jag har feeling för att Steelers vinner fajten, men väljer att spela att det blir över 49,5 poäng, då det lär kastas många bollar från två lag som i nuläget enkom har hyggligt springspel även om Williams hos Steelers snittar 5 yards per försök.

Jag spelar som sagt över 49,5 poäng till 1,91 hos Unibet.

Storylines:

1. Big Ben trivs särdeles bra mot Colts. När jag kikar på Colts defense finner jag ingen som kan "jaga livet" ur Roethlisberger, vilket gör att killen kommer få sin tid i sin passingpocket. Då lär det bli många försök till skarpa wide receiver Antonio Brown and partner Martavis Bryant. Dessa herrar är så ruggigt snabba i sina "rutter" att de är tuffa att markera. Jag är inne på minst 4 touchdowns för Brown/Bryant/Wheaton.

2. Colts chans att vinna är att få igång sitt springspel och hålla Steelers offensiv på bänken. Bekymret är att RB Frank Gore inte har fått till det, vilket gör att jag räknar med hyggliga försök från Hasselbeck att kasta bollen ofta.

3. Nämnde i ingressen att Roethlisberger haft bekymmer med att finna sin rytm pga skador. Om vi kikar till Indianapolis Colts offensiva lina är det än värre. Laget har haft så många skador att de skiftat sin lina mer än fem gånger under säsongen. Wow! Det är som sagt svårt att bygga rytm med så många skador.

Efter att ha analyserat matchen och sett till de skador som finns får jag bara en konkret feeling och det är att det blir en poängrik match, då bägge lagen kommer kasta ofta och mycket.

Jag tror Steelers vinner matchen, men väljer att spela Ö 49,5 poäng i matchen till oddset 1,91 hos Unibet.

/RoloMartins
Spela på Indianapolis Colts vs Pittsburgh Steelers hos Unibet
Spela nu
RoloMartins - 6 December 2015 - 17:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: