Speltips Brooklyn-Golden State

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-12-07 00:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.90
Speltips: GS -6,5 första halvlek
Spela på Speltips Brooklyn-Golden State
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på GS -6,5 första halvlek
Vid midnatt tar Brooklyn Nets emot Golden State Warriors. Jag tror att Golden State vinner - som vanligt. Jag anser att halvtidsspelet är det mest intressanta. Spelar därför Golden State -6,5 i första halvlek till oddset 1.90 på Betsafe.

Alla som följer NBA har koll på Golden States otroliga säsongsstart. 21 vinster på 21 matcher. Helt överlägsna. De spelade senaste i går, då de vann borta mot Toronto med 112-109. Golden State öppnade väldigt bra och ledde med tio poäng efter två perioder. Sedan förlorade de två avslutande perioderna och det blev lite jämnare till slut.

Jag tror att vi får en liknande matchbild här. Golden State bombar i sina treor tidigt och leder med ungefär tio i paus. Sedan kan de vila ett par trötta ben och lufta lite bänkspelare i fjärde perioden.

Golden State har varit riktigt starka i första halvan av sina matcher den här säsongen. De vinner första halvlek med i snitt 9 poäng. Andra halvlek vinner de i snitt med 5 poäng. Matchbilden är ofta just som igår mot Torotno: Golden State drar ifrån tidigt och kan vila sina nyckelspelare i slutet.

Även om Golden State kommer till den här matchen utan någon direkt vila, så tror jag inte att de är särskilt slitna. De spelade i onsdags och i går. Det är inte ett särskilt tätt matchande. Så under matchens första halva tror jag att det finns en hel del energi kvar i nyckelspelarnas ben. I andra halvan kanske tröttheten gör sig mer påmind.

Brooklyn har sett okej ut den senaste tiden. Men en faktor som talar emot en skräll här är det faktum att Brooklyn har haft svårt för att försvara trepoängaren det här året. Brooklyn är ett av de lagen som släpper in allra flest trepoängare (och de låter motståndarna skjuta riktigt högprocentigt). Vilket ju inte bådar särskilt gott när superskyttarna i Golden State kommer på besök.

Spelar alltså: Golden State -6,5 första halvlek.
Odds: 1.90 på Betsafe.
Units: 2/5.
Spela på Brooklyn-Golden State hos Betsafe
NBA - 6 December 2015 - 21:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: