Colorado Avalanche - Minnesota Wild

Goalies: Varlamov (probable) vs Kuemper (confirmed)

Divisionsmöte för tredje gången mellan Colorado Avalanche och Minnesota Wild då man gästar Avs i Denver i natt.

Colorado Avalanche har gått 4-6-0 senaste 10 matcherna och Varlamov som brukar börja säsongerna lite osäkert har spelat helt okej. Efter två starka vinster mot Ottawa Senators och inte minst sagt NY Rangers inne i MSG ställdes man senast mot just Minnesota Wild inne i Xcel Center. Laget blev nollade i 3-0 förlusten men en skillnad till nattens match är att förra årets Verzina Trophy nominerade Devan Dubnyk åkte på en skada och missar nattens match.

Minnesota Wild som jag pekade ut som en SC-Finalist inför säsongen har helt klart visat sig vara på nivån att man kan uppnå de målet. Laget är främst väldigt starka hemma i Xcel Energy Center och laget har en del att jobba på bortais. Laget kommer till nattens match med 3 raka vinster och självförtroendet är gott och man har endast släppt in 1 mål på dessa tre matcher.

Jag tror att nattens match kan bli en målrik sådan då vi får Keumper som troligtvis inte kommer hålla tätt igen mot ett revanschsuget Avs på hemmais. Dock tror jag fortfarande Wild kommer vara numret för stort men gillar överspelet på Wild bättre. Wild har vunnit 6/7 senaste mötena mot Avs och löst Ö2.5 mål i 5/7 senaste men med nattens förutsättningar tycker jag Ö2.5 mål är ett ”säkrare” val en ML då jag tror Avs gör minst 2 mål bakom Keumper.

Nattens spel blir alltså

Minnesota Wild Ö2.5 mål @ 1.884 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip