Speltips

Speltips Dallas Cowboys vs Washington Redskins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-08 02:30 Spela här

Speltips Dallas Cowboys vs Washington Redskins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Redskins -3
2015-12-08 02:30 Dallas Cowboys vs Washington Redskins Redskins -3 1,90 RoloMartins

Monday Night Football med två klassiska lag - Dallas Cowboys (3-8) gästar Washington Redskins (5-6). Två lag som i alla fall jag förväntat mig mer av. Redskins byggs iofs för framtiden emedan Cowboys litat väldigt mycket på sina potentiella, framtida Hall of Famers; Tony Romo och Dez Bryant.

Washington leder sin division NFC East, trots 5-6, vilket egentligen bara berättar hur dålig divisionen är. MEN det är av stor vikt att notera att Redskins är 5-1 hemma i år, vilket inte är kattskit. Det imponerar. De har lyckats vinna hemma pga bra balans i sin spel. QB Kirk Cousins har skött sig riktigt bra och springspelet med Morris och Jones gör sitt till dvs att ha ett välanpassat passning- och springspel!

Jag kommer gå på Washington Redskins -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com.


Storylines till spelvalet:

1. Washington har spelat riktigt bra hemma och är 5-1, vilket talar för sig själv.

2. Dallas Cowboys är inte som det "riktiga" Cowboys utan Romo. Nu gick Romo av skadad senast och de har hamnat i ett prekärt läge i tabellen. Matt Cassell är inte deras svar på QB, men kommer att få testas rejält den kommande tiden. Fem interceptions och tre fumbles. Romo är tillbaka från sin skada tidigast vecka 15. Det hjälper som sagt inte Dallas idag.

3. Redskins har en vass offensiv lina med bra balans i sin QB och i sitt springspel. Cowboys har en vass rush defense, men lär få det jobbigt med Cousins långa pass, då Cowboys secondary alltid kan bli bättre. Cousins har hela 11 TD's och bara två interceptions på FedEX Field. Det var kul att se Redskins "hålla i bollen" smart senast och om de fortsätter på den vägen lär Cowboys få det tufft. Cousins kommer dock testa WR DeSean Jackson's kvaliteter på djupa, långa pass. Jag är inne på att Jackson gör minst två TD's i afton.

4. Washingtons defense har lyckats skapa hela åtta (!) turnovers de senaste fyra hemmamatcherna, vilket är hög kvalitet. Redskins defense var grymma mot Giants som åstadkom futila 33 yards i springspelet och Cowboys lär också bli varse att Washingtons defense är här för att stanna a top NFC East.

5. Redskins spelar för att behålla sin ledning i NFC East och ett Cowboys utan sin fixstjärna Romo gör att det mesta talar för hemmaseger. Vem som har motivationsfördel i nuläget behöver inte diskuteras.

Som sagt; Redskins känns tajtare som lag och jag väljer att spela Redskins -3,0 till oddset 1,90 hos bet365 .com

/RoloMartins

RoloMartins - 07 December, 2015, 21:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Spettan - 2015-12-08 01:00:18

Dina rekar går endast på favoriter och dem flesta går åt helvete. Nej fade här +3 dallas för mig.