Speltips: PSG-Shaktar

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-08 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 2.16
Tips: 1 -1.5
Champions League och de första grupperna ska avgöras under tisdagskvällen. De som inte redan är avgjorda dvs.

Shaktar får inrikta sig på att förlita sig till Real Madrids dominans mot Malmö FF om de vill nå Europa League. Och det ska de ju kunna göra alla dagar i veckan. Malmö kommer inte rå på Real Madrid och Shaktar kommer inte att rå på PSG.

Låt säga att båda lagen hade haft allt att spela för. Att ingenting hade varit avgjort och att båda lagen hade behövt uppnå ett resultat för att ta sig vidare. Då hade jag gett Shaktar aningen större möjlighet att skrälla mot PSG borta. Fortfarande hade chanserna inte varit stora. PSG:s högsta nivå är ett och ett par snäpp högre än Shaktars. Om vi istället fokuserar på hur läget är nu just för denna match. Att PSG redan är klar grupptvåa och Shaktar redan i allt väsentligt är klar grupptrea. Vissa spelare kanske vilas, andra spelare kanske inte är på absoluta toppnivå. Då är PSG:s trupp och reservnivå inte bara en och två utan flera snäpp vassare än Shaktars dito.

För det är så den nya världens fotboll och gap mellan de olika klubbarna ser ut. Det värsta är inte hur lagens högstanivåer och poängplockande med a-lagen ser ut utan den största skillnaden och den värsta och mest odemokratiska maktförhållandena råder då de absolut största klubbarna i Europa har råd att ha tre, fyra världsspelare på samma position.

Shaktar har visat att man är löjligt dominanta i inhemska ligan och man har visat att man bemästrar att spela bra i sina hemma/borta-matcher men att få stryk mot 1-0 mot Malmö FF på bortaplan var ett lika smärtsamt besked för laget om att de inte räcker till mot storlagen i Europa som då de fick stryk med 4-0 i Madrid för någon månad sedan.

PSG hemma har utvecklats till någon typ av Real Madridsk, Barcelonsk eller för all del Bayern Munchensk segermaskin.

4-1
5-0
4-1
0-0 (mot Real)
2-1
3-0
2-0

ja, ni förstår. jag hade kunnat hålla på hur länge som helst. Poängen är att man inte är orolig längre eller funderar på vilken sida spelarna ska vakna på eller om stjärnspelarna ska leverera eller om de har någon backup nu när den där viktiga innermittfältaren är avstängd.

Paris är inte längre det där nya, färska ihopköpta projektet som det råder oklarheter kring. PSG är en maktfaktor i Europeisk toppfotboll på det där pålitliga/tråkiga, osympatiska/pragmatiska sättet som en maktfaktor måste vara.

En lång utläggning mot dit jag ville komma.

Shaktar Donestk kommer inte ha något att hämta i den här matchen utan vi går ännu en komfortabel hemmaseger till mötes. En i mängden. En dag på jobbet. Helt utan bekymmer. Eller känslor för den delen.

För närvarande spelas 1 -1.5 till 2.16 hos Unibet.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  PSG-Shaktar
Spela på Speltips PSG-Shaktar
RalleArvid - 7 December 2015 - 21:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
ClaRos1 - 2015-12-08 18:33

Varningens finger som Dolce1 höjde, är berättigat. Shaktar bör vara väldigt motiverat för att ta poäng och möjligtvis vinna denna matchen. 6,50 på bortavinst är väldigt lockande.
Enligt Rosenberg var det betydligt svårare att spela mot Shaktar än mot Paris och i de tidigare matcherna i gruppen har Shaktar visat upp ett riktigt vasst spel som bygger på teknik och vilja.
Dessutom spelar pengarna vid poäng en stor roll för ett sådant lag!

EttKryss2 - 2015-12-08 10:38

Finns fortfarande pengar att plocka för varje seger dom tar! Plus att fortsätta sätta formspelare från start.. för att hålla kvar nivån! Tror på en enkel seger här! bara och hämta!

Dolce1 - 2015-12-07 21:56

Du tror inte att det kan vara så att PSG startar med bänkvärmare då det faktist har 0 att spela för.. redan klar grupptvåa medan Shaktar som faktist inte är klar grupp 3:a ännu ställer upp med bästa tänkbara lag för att slippa förlita sig på att Real (som inte heller har något att spela för) inte spelar 0-0 mot Malmö. Jag tror att shaktar kommer försöka kriga till sig ett X mot ett gravt motiverat PSG. Allt hänger ju förstås på PSG:s startspelare, även fast bänken är världsklass så tror jag shaktar kommer gå för poäng här. Tror inget lag förlitar sig så pass mycket på andra lag att man är villig att ställa över spelare för att ta hem segern i förskott.

I normala fall och även med bänkspelare är det så klart klasskillnad... Bara ett varningens finger.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
14:00  Stalnye Lisy - K Medvedi
Ishockey - MHL - 1 hcp -1,5
1.60
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
18:30  Sp Moskva - Avangard Omsk
Ishockey - KHL - 2
1.92
19:00  Östersund - Athletic Bilbao
Fotboll - Europa League - 1X
2.02
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp +0
1.88
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming