Speltips

Speltips Real Madrid vs Malmö

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-08 20:45 Spela här

Speltips Real Madrid vs Malmö
Land: Spanien Liga: CL
Odds: 1.72 Speltips: Real vinna/hålla nollan
2015-12-08 20:45 Real Madrid vs Malmö Real vinna/hålla nollan 1.72 Polsater

Real Madrid vinna & hålla nollan mot Malmö FF. Finns under fliken specialare på 365.

Grupp A ser ut på följande sätt inför sista omgången:

1 Real Madrid 5 4 1 0 11-3 13
2 Paris SG 5 3 1 1 10-1 10
3 Sjachtar Done 5 1 0 4 7-12 3
4 Malmö FF 5 1 0 4 1-13 3

För Reals del är matchen helt betydelselös, gruppsegern är redan klar. För MFF:s del innebär matchen en sista chans att greja en Europa League-plats. Tar man poäng och Shakhtar förlorar borta mot PSG är saken biff. Men det är lättare sagt än gjort att ta poäng borta mot Real Madrid såklart.

De här förutsättningarna gör ju matchen lite speciell såklart. Hur reagerar Real Madrid-spelarna på de förutsättningar som råder och med tanke på den turbulens som varit runt klubben? Jag tror ändå man kommer göra en bra prestation här, det är ändå Real Madrid på hemmaplan i CL vi pratar om - det duger inte bara att ställa ut dojorna.

Däremot kan det nog bli en del rotation i startelvan. Benitez har tagit ut följande trupp:

Målvakter: Casilla, Rubén Yañez och Álex Craninx.
Försvarare: Pepe, Nacho, Marcelo, Arbeloa och Danilo.
Mittfältare: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Cheryshev, Isco och Marcos Llorente.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez och Jesé.

Bland avbräcken noterar vi Varane, Ramos, Carvajal, Bale och Modric. En stor del av startelvan försvinner redan där. Tänkbart lag:

Casilla
Vasquez, Pepe, Nacho, Arbeloa
Kovacic, Casemiro
Jesé, Rodriguez, Isco
Benzema

För Malmö saknas Rasmus Bengtsson och Markus Rosenberg, båda är avstängda. Tunga avbräck. Tänkbart lag:

Wiland
Tinnerholm, Carvalho, Arnason, Konate
Rodic, Lewicki, Adu, Berget
Eikrem,
Djurdjic

MFF har gjort vad som kan förväntas av laget i en grupp där motståndarna spelar i en helt annan liga än vad de själva gör. En skrällseger hemma mot Shakhtar, men faktum är att man i övrigt varit rätt långt ifrån motståndet i så gott som samtliga matcher. Mållösa i 4 av 5 hittills. Haft svårt att skapa chanser, mycket beroende på att man fått jaga väldigt mycket boll. Det har gjort att anfallen kommit strövis och med få spelare. Faktum är att det inte är många målchanser man skapat i gruppspelet (om vi bortser från Shakhtar hemma). På bortaplan har det varit extra påtagligt att det är en nivåskillnad mellan MFF och övriga - att siffrorna inte blev större borta mot PSG var väl i det närmaste ett mirakel.

Att Rosenberg dessutom saknas är väldigt negativt för Malmös offensiv. Säga vad man vill om Mackan, men han är en riktig kvalitetsspelare och ledare för deras del. Mycket tungt att inte han finns att tillgå här.

Även om Real roterar en del är det bra spelare som kommer in. Inte världsklass-bra som de ordinarie, men ändå en nivå klart över MFF.

Tycker även man sett på Malmö att man lidit av att inte vara inne i säsong. Träningsmatcher i all ära, men att inte matchas i nationellt ligaspel är på lite längre sikt än någon vecka inte bra. Att bara träna för att hålla uppe form och matchtempo är inte det lättaste. Det mönstret gick igen även i förra årets CL (vilket man senare medgav också).

Nej, med tanke på att jag tycker MFF varit rätt långt ifrån att göra mål (i synnerhet på bortaplan) mot de riktigt bra lagen tidigare känns det rimligt att Real vinner och håller nollan här. Även om MFF hade ett helt annorlunda spelarmaterial i fjol var klassen ungefär den samma - även då var man långt ifrån mål - i synnerhet på bortaplan.

Visst, det är en riktigt häftig bortamatch som torde inspirera MFF-spelarna rejält och Real roterar - men för mig är kvalitetsskillnaden lite för stor.

-2,5 asian eller Real + vinna och hålla nollan, båda går nog bra, men jag väljer det senare. För mig är 1/2-0 troligare än 4-1, men det är en smaksak, båda spelen känns bra.


@nokkan21

Polsater - 07 December, 2015, 23:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jolinho - 2015-12-08 07:07:21

Real att "bara" hålla nollan ger 1.72 också. Vill bara påpeka det, samma odds och då kan det bli 0-0 också även om det inte är speciellt troligt men som sagt bara en upplysning :). Tycker Real vinna och under 4.5 mål är ett fint spel med till 1.80!

viggo - 2015-12-07 23:35:37

Mitt minne kan ju svika, men är inte Rosenberg avstängd?