Över 2,5 mål mellan PSV och CSKA Moskva blir mitt andra CL-spel.

Tabellen inför slutomgången:

1 Wolfsburg 5 3 0 2 6-4 9
2 Man United 5 2 2 1 5-4 8
3 PSV Eindhoven 5 2 1 2 6-6 7
4 CSKA Moskva 5 1 1 3 4-7 4

Wolfsburg är vidare med oavgjort mot Manchester United och vinner gruppen vid seger. Manchester United vinner gruppen vid seger. Men vid Utd-förlust kniper PSV andraplatsen om mötet med CSKA slutar med minst en poäng. CSKA slutar trea vid seger mot PSV.

Vad gäller den här matchen gäller kort sagt att både PSV och Moskva bör vinna. Ett gynnsamt läge för ett överspel då minst ett av lagen alltid måste attackera rejält, krysset borde vara rätt så dött.

Jag såg faktiskt PSV Eindhoven möta Man United på plats på Old Trafford för två veckor sedan. En rejält tråkig tillställning. United försökte föra, men var uddlösa. PSV försvarade sig egentligen inte ens särskilt bra, men det var tydligt att man hade en defensiv inställning till matchen. Framåt såg man att det fanns viss kvalitet, även om man inte riktigt hotade United.

På hemmaplan är det hursomhelst en annan femma. Då har man alltid en mer offensiv inställning till matcherna. Gjort två mål hemma mot både Wolfsburg och Manchester United.

CSKA Moskva har varit inblandade i flera målrika CL-matcher de senaste säsongerna. Har ett par vassa kort framåt samtidigt som försvaret är långt ifrån omöjligt att såra.

Två lag med styrkorna framåt, två lag som lär behöva vinna...tycker förutsättningarna för ett par mål finns här.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip