Speltips Montreal Canadiens - Boston Bruins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-12-10 01:30
Land: Kanada
Liga: NHL
Odds: 1.746
Tips: U 5.5 mål
Montreal Canadiens - Boston Bruins

Goalies: Condon (confirmed) vs Rask (probable)

Original Six möte i natt mellan klassiska lagen Montreal Canadiens och Boston Bruins när lagen ställs mot varandra för tredje gången den här säsongen.

Montreal Canadiens toppar Eastern Conference med sina 28 inspelade poäng. Efter en lysande start på säsongen har man trappat ner lite på tempot, men besitter fortfarande en snabbt och bra spel som regelbundet ger lagen sina poäng. Laget riskerar i natt att åkta på säsongens första 3 matchers-losingstreak när man gästas av Bruins inne i Bell Center. Ett Bruins som man trivs väldigt bra mot. Montreal föll mot Carolina Hurricanes med 3-2 senast trots 2 ledningar i matchen. Habs ägde spelet men Carolina försvarade sig bra och kunde tillslut avgöra matchen i mitten av tredje perioden efter ett PP mål av Jeff Skinner.

Boston Bruins är forsätter att imponera på bortais där man är 9-2-2 i år. Man föll dock senast mot Nashville Predators hemma i TD Garden med 3-2 trots ledningar med 1-0 och 2-1. Jonas Gustavsson vaktade Bruins mål, men Tukka Rask förväntas vara tillbaka i natt igen.

Till nattens möte känns det som att Bruins måste gå ner i tempot mot Montreals snabba spel. Ryan Spooner i Bruins intervjuades tidigare idag och han var tydlig med att anledningen till att man förlorat de första två mötena med Montreal denna säsong är att man inte hinner med deras snabba spelvändningar. Han var även tydligt med att nyckeln i natt är att dra ned på Montreals tempo. Detta tillsamman med att Montreal just nu dras med en del skador, främst på Carey Price, men skickliga spelare som B.Gallagher, D.Smith-Pelly och T.Michelle gör att jag tror nattens match bör bli lowscoring.

Nattens spel blir alltså

Montreal Canadiens - Boston Bruins U 5.5 mål @ 1.746 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Montreal Canadiens - Boston Bruins hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 9 December 2015 - 18:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: