Speltips

Speltips Partizan–Augsburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-10 21:00 Spela här

Speltips Partizan–Augsburg
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 1.80 Speltips: 1X
2015-12-10 21:00 Partizan–Augsburg 1X 1.80 RalleArvid

Europa League och sista omgången då allt ska avgöras precis som i Champions League tidigare två dagarna.

Partizan mot Augsburg och två relativt jämbördiga lag. I Tyskland tog det serbiska laget en meriterande seger med 1–3 vilken har bäddat mjukt för fördel och troligt avancemang för laget som nu står värdar för den avgörande matcher.

Augsburg har god form men har gått på pumpen ordentligt på senare tid. Deras fantastiska offensiv och insamlade poäng i lite enklare uppgifter ska inte misstolkas och få det att se ut som att laget är omöjligt att rå på. Så många gånger på sistone och alltid mot tufft motstånd har laget nämligen kollapsat och i någon typ av självmordstaktik och sympatisk ”vägra spela 0–0 och nöja sig med kryss”-anda hittar vi dessa resultat från senaste tiden:

Bilbao 3–1-förlust
Hoffenheim 3–1-förlust.
Partizan 3–1-förlust.
Dortmund 5–1-förlust.
Bilbao 2–3-förlust.

Resultaten och lagets slagkraftighet i övrigt kan absolut ge Partizan en match och behöver absolut inte få storstryk. Men matchens karaktär och utgångsläge, att det räcker med kryss för hemmalaget att avancera (eller till och med förlust beroende på storlek och inbördes) gör att jag ser framför mig hur hemmalaget sitter nöjt tillbaka och väntar på första draget från det desperata motståndet och straffar dem hänsynslöst så fort de får chansen.

Säg så här: i det omvända scenariot, där Augsburg tagit sig vidare på kryss, hade jag gett tyskarna större möjlighet att komma undan med ett kryss men jag tror absolut inte att de har vad som krävs för att åka till serbien och på bortaplan besegra Partizan Belgrad som har allt i egna händer för att gå vidare.

Chanserna till Augsburg att ta sig vidare från gruppen lades på hemmaplan i det förra mötet lagen emellan. Då vann serberna med 3–1 på bortaplan. Nu klarar de minst oavgjort och för det får vi 1.80 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 10 December, 2015, 00:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tompaa - 2015-12-10 17:25:42

lägger till lite i reken bara;

Augsburg ligger illa till i bundesliga och tror dom hellre fokuserar på att hålla sig kvar där än att ta sig långt i EL. ett viktigt möte i bundes mot schalke om 3 dagar stärker spelet på 1X ännu mer.

partizan +0,5 finns @1.95 hos bet3.6.5 (kolla under fliken asian, högre odds) i skrivande stund så den liras hårt! lycka till